Ενισχυμένη και μόνιμη παρουσία Ε.Α.Α.Λ.Σ. στο Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Α.Λ.Σ

Πειραιάς 10-08-2022

Με την παρούσα ανακοίνωση σας γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:

Η σημερινή ημέρα για την Ε.Α.Α.Λ.Σ. είναι ημέρα-σταθμός, καθώς το παρελθόν συναντιέται με το παρόν και με το μέλλον του Σώματος αφού η οικογένεια των Αποστράτων του ΛΣ θα λειτουργεί πλέον στο δικό της χώρο, και μέσα στο Αρχηγείο του ΛΣ.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας πάντοτε ήταν και θα συνεχίσει να είναι το “σπίτι” για όλους τους Έλληνες Λιμενικούς και ασφαλώς για τους αποστράτους.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ θα μπορεί στο εξής να χρησιμοποιεί και το συγκεκριμένο χώρο για τη στέγαση των γραφείων της και για την εξυπηρέτηση όλων των πρωτοβάθμιων Συνδέσμων, με σκοπό την ανάπτυξη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών για την ανταλλαγή απόψεων, την υλοποίηση κοινών εκδηλώσεων και την εμπέδωση κι ενδυνάμωση αμφίδρομων σχέσεων.

Εν ενεργεία και εν αποστρατεία συνάδελφοι συγκλίνουν πλέον σε έναν ενιαίο φυσικό χώρο μέσα από τον οποίο θα συνεχίζουν να συμπράττουν και να προσφέρουν αρμονικά κι αμέριστα υπηρεσίες τόσο στο Σώμα όσο και στον πολίτη και στο κοινωνικό σύνολο.

Τα νέα γραφεία της Ένωσης βρίσκονται στο ισόγειο του Αρχηγείου Λ.Σ. στην αίθουσα υπ’ αριθ. 017 (ταχ. διεύθυνση: Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, οδός Ακτή Βασιλειάδη πύλη Ε1-Ε2, Δραπετσώνα Τ.Κ. 185 10), λειτουργούν παράλληλα με τα κεντρικά γραφεία της Ε.Α.Α.Λ.Σ. στον Πειραιά και είναι τηλεφωνικά προσβάσιμα στο τηλ. 213 137 4213.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνετέλεσαν στη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία, χωρίς τη συμβολή των οποίων δεν θα είχε επέλθει το εξαιρετικό αποτέλεσμα που φαίνεται στις φωτογραφίες.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

DSC_0767DSC_0770

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Ο στρατός διέσωσε 27 Σύρους μετανάστες

Ο στρατός του Λιβάνου διέσωσε 27 Σύρους μετανάστες όταν βυθίστηκε το σκάφος τους στην Ανατολική Μεσόγειο, στα σύνορα των δύο χωρών. Το Πολεμικό Ναυτικό, με τη βοήθεια της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, «διέσωσε 27 μετανάστες που επέβαιναν σε ένα φουσκωτό το

«Αν δεις κάτι, πες το μας…»

Ειδικότερα, η ΜΚΟ απευθύνει αίτημα στους εργαζόμενους του Frontex με το ακόλουθο περιεχόμενο: «Προσκαλούμε προσωπικό/αξιωματούχους του Frontex να αναφέρουν και να αποκαλύπτουν κάθε παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνούς δικαίου της οποίας γίνονται μάρτυρες. Χρειαζόμαστε διαφάνεια στις δραστηριότητες του Οργανισμού στα

Εντείνονται οι έλεγχοι στα ιταλογαλλικά χερσαία σύνορα

Λόγω των αυξημένων αφίξεων στην Ιταλία, ολοένα περισσότεροι μετανάστες επιχειρούν να περάσουν από τη Βόρεια Ιταλία στη Γαλλία. Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν την αυξημένη παρουσία της Γαλλικής Χωροφυλακής στα σύνορα με την Ιταλία, ενόσω μετανάστες επιδιώκουν να εισέλθουν στη Γαλλία από

Πειραιάς: Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τα έργα στο λιμάνι

Μεταξύ των έργων αυτών είναι η επέκταση στο νότιο προβλήτα κρουαζιέρας όπου θα επιτρέψει τον ελλιμενισμό μεγάλων κρουαζιερόπλοιων αλλά και η βυθοκόρηση στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά. Τα έργα αυτά είχαν διακοπεί έπειτα από προσφυγή δημάρχων της περιοχής στο Συμβούλιο της

Μετάβαση στο περιεχόμενο