Επείγουσα ανακοίνωση Συνδυασμού ΜΑΖΙ για την ΕΝΩΣΗ ΕΠΛΣΑΠΝ

Ο Συνδυασμός Μαζί για την Ένωση καλεί όλους τους συναδέλφους μας να συμβάλλουν στην προσπάθεια για την στήριξη των συμπολιτών μας που δοκιμάστηκαν από τις φωτιές στις πληγέντες περιοχές της Ραφήνας – Πικερμίου και του Μαραθώνα.

Σε συνεργασία με το Γραφείο Θρησκευτικού του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση φαρμάκων , όπως:

1.Εισπνεομενα φάρμακα (INHALER) για αντιμετώπιση αναπνευστικών παθήσεων (πχ. AEROLIN κλπ)

2. Φάρμακα γαστροπροστασίας (πχ ZANTAC-LOSEC κλπ)

3. Ινσουλίνη

Όποιος/α επιθυμεί να βοηθήσει αρκεί να φέρει ότι μπορεί από τα προαναφερθέντα στο Γραφείο Θρησκευτικού (160) του Αρχηγείου μας, στον 1ο όροφο, εργάσιμες μέρες και ώρες επικοινωνώντας εναλλακτικά στο εσωτ. τηλέφωνο 1314.

Παράκληση όπως η συγκέντρωση των αγαθών ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 01 Αυγούστου προκειμένου να εξασφαλιστεί και η άμεση αποστολή τους στους συνανθρώπους μας.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative