Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας .

Την Τέταρτη 19-01-2022, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας όπου  συναντήθηκε  με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Χαλκίδας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Φλουρή Κωνσταντίνο. 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο και τη δραστηριότητά της Λιμενικής Αρχής συνομιλώντας με τα στελέχη της, θέτοντας παράλληλα τους στόχους για το 2022.

Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση του  για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού επισημαίνοντας την δράση της Λιμενικής αρχής στον τομέα της Ασφάλειας και της Αλιείας.

Τέλος συνεχάρη τα στελέχη για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα τους τόσο κατά την διάρκεια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην νήσο Εύβοια όσο και για την τήρηση των μέτρων για την προστασία της Δημόσιας υγείας από την πανδημία covid 19

Πηγή

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του