Φορτηγό πλοίο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα πήρε φωτιά – Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες

Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες σε πυρκαγιά φορτηγού πλοίου με πιθανή αιτία ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα φορτηγό πλοίο που μετέφερε αυτοκίνητα, ανοιχτά της βόρειας ακτής της Ολλανδίας, με αποτέλεσμα αρκετά μέλη του πληρώματος να πηδήξουν στη θάλασσα, όπως ανακοίνωσε το Ολλανδικό Λιμεναρχείο την Τετάρτη.

Το πλοίο Fremantle Highway, που είναι εγγεγραμμένο στο Παναμά, μετέφερε 2.857 αυτοκίνητα από τη Γερμανία στην Αίγυπτο, εκ των οποίων τα 25 ήταν ηλεκτρικά.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του λιμεναρχείου, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ύποπτο ως η αιτία της πυρκαγιάς, προσθέτοντας ότι το πλοίο εξακολουθούσε να καίγεται.

Το πλοίο μήκους 199 μέτρων, που είχε αναχωρήσει από το γερμανικό λιμάνι του Bermenhaven, αναφέρεται ότι απομακρύνθηκε δίχως κανένα πρόβλημα.

Το πλοίο έπλεε 27 χιλιόμετρα (17 μίλια) βόρεια του ολλανδικού νησιού Ameland, με 23μελές πλήρωμα, όταν η πυρκαγιά ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, όπως αναφέρεται σε μια ανακοίνωση.

Οι ναυτικοί είχαν προσπαθήσει να κατασβέσουν τη φωτιά, αλλά απέτυχαν, αναφέρει η ανακοίνωση του λιμεναρχείου.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε ιατρικές εγκαταστάσεις στην ηπειρωτική χώρα με εγκαύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, όπως αναφέρει το Reuters.

 

 

 

 

 

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο