ΓΕΑ: Επίσκεψη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας

Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας επισκέφθηκαν οι σπουδαστές της ΙV Τάξεως της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο πλαίσιο προγραμματισμένου εκπαιδευτικού ταξιδιού, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ).

Τον διοικητή της ΣΣΕ υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο και τους σπουδαστές της Σχολής υποδέχθηκε ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα του Αρχηγείου και στη συνέχεια επισκέφθηκαν την 337 Μοίρα της 110 Πτέρυγας Μάχης (110ΠΜ), όπου είδαν από κοντά ένα από τα κύρια οπλικά συστήματα της Πολεμικής Αεροπορίας, το αεροσκάφος F-16.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 ΓΕΑ  ΓΕΑ  ΓΕΑ

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative