Greek Mafia: «Ένας κύκλος αίματος που δεν κλείνει ποτέ» – Όλες οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία Σκαφτούρου

Για τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου μίλησε στην ΕΡΤ και τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής δίνοντας πληροφορίες για το πού θα επικεντρωθούν οι έρευνες των αστυνομικών.

Όπως είπε: «η αστυνομία θα επικεντρωθεί στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να δούμε ποιες συσκευές ενεργοποιήθηκαν πριν την εγκληματική ενέργεια κι αμέσως μετά, αλλά και τις  προηγούμενες μέρες. Επίσης, θα ερευνηθεί το δρομολόγιο διαφυγής. Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιες κάμερες θα δούμε τι έχουν καταγράψει και φυσικά αν υπάρχει κάποιο  DNA στη μηχανή που δεν ξέρω αν την εγκατέλειψαν ή αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα, βγήκαν από τον δρόμο ή λόγω βλάβης την άφησαν. Αν την άφησαν λόγω κάποιου αιφνίδιου περιστατικού ίσως να βρεθεί κάποιο στοιχείο, κάποιο DNA».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εμπειρία μας λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι σε παρόμοια χτυπήματα που έχουν κάνει στο παρελθόν δεν αφήνουν DNA γιατί αποστειρώνουν τα οχήματα και τις μηχανές και είναι και οι ίδιοι αποστειρωμένοι δηλαδή τυλίγουν χέρια, πόδια και διάφορα σημεία του σώματος με νάιλον, φοράνε σκουφιά, φοράνε κράνη προκειμένου να μην αφήσουν υλικό» σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης. Εκτίμησε ότι «αν αιφνιδιάστηκαν και βγήκαν έξω από τον δρόμο ή η μηχανή σταμάτησε να λειτουργεί από βλάβη, πιστεύω εκεί κάτι θα βρεθεί».

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση για το αν ο δολοφόνος μπορεί να είναι από το εξωτερικό καθώς υπάρχουν αναφορές για υπόθεση εκτέλεσης κάποιου συμβολαίου και ξεκαθαρίσματος ανθρώπων της νύχτας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής μίλησε μεταξύ άλλων για τη λεγόμενη Greek Mafia «ένας κύκλος αίματος που δεν κλείνει ποτέ. Οι εκτελεστές από ότι δείχνει η εμπειρία που έχει η ΕΛΑΣ μπορεί να είναι “εισαγόμενοι”, μπορεί να είναι Έλληνες, πολλές φορές Γεωργιανοί, που κάνουν αστραπιαία ταξίδια, έρχονται εκτελούν το συμβόλαιο και μετά προσπαθούν να φύγουν πάλι προς τη χώρα τους, είτε Αλβανοί υπήκοοι. Μην ξεχνάτε ότι τον Σκαφτούρο προσπάθησαν να τον σκοτώσουν και μέσα στις φυλακές, μια ομάδα της αλβανικής μαφίας προφανώς εκτελώντας κάποια εντολή απ’ έξω».

Εδώ απ’ ότι φαίνεται υπήρχε ένα ακριβό συμβόλαιο γιατί υπήρχαν δυο μηχανές με τέσσερα άτομα σημείωσε ακόμα ο κ. Καλλιακμάνης ενώ μίλησε και για την ομερτά που δυσκολεύει τη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων.

Σχετικό Άρθρο: Δολοφονία Γ. Σκαφτούρου: «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπει η ΕΛ. ΑΣ. – Τουλάχιστον 4 οι δράστες

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις

Τελετή Ορκωμοσίας Νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία ενενήντα επτά (97) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό

ΛΣ : Να μετακινείται ο φάκελος…Όχι ο πολίτης

Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό πρωτοξεκίνησε από το Υπουργείο Αιγαίου το 1998;;; Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό αποτέλεσε την πρώτη διαφήμιση των σημερινών Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών); Ποιος γνωρίζει ότι ο «προάγγελος» των σημερινών ΚΕΠ (τότε λέγονταν «Γραφεία τουΠολίτη»)

Ο Ερντογάν μηνύει τον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αντιπρόεδρος των Φιλελευθέρων Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε σε προεκλογική συγκέντρωση «μικρό αρουραίο των υπονόμων». Το