Η Ε.Α.Α.Λ.Σ κοντά στα στελέχη του ΚΛ/Χ Πειραιά και ΚΛ/Χ Ραφήνας(φωτο)

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση της Ένωσης Αποστράτων του ΛΣ
“Στα πλαίσια της φιλοσοφίας της Ένωσης μας: “Δίπλα στον Λιμενικό συνάδελφο”, για άλλη μια χρονιά επισκεφθηκαμε στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας τους εν ενεργεία συναδέλφους, άνδρες και γυναίκες του Λ.Σ, που εκτελούν μέτρα τάξης εν όψει 15 Αύγουστου, και μοιράσαμε παγωμένα νερά , σάντουιτς και χυμούς!
Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε παραδώσει δύο παλέτες νερά στο ΚΛ/Χ Πειραιά και μια στο ΚΛ/Χ Ραφήνας για το προσωπικό τους!
Είχαμε την χαρά μετά το πέρας των μέτρων να συναντηθούμε μαζί τους και να συζητήσουμε,μεταφέροντας τους την ευχή να αγαπήσουν το Σώμα που υπηρετούν,όπως το αγαπήσαμε κι εμείς, και να νοιώσουν πως επιτελούν μεγάλο κοινωνικό έργο!
Μιλήσαμε και με τους Κεντρικούς Λιμεναρχες Πειραιά Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Ευαγγελίδη Σπύρο και Ραφήνας Πλοίαρχο ΛΣ Κατσούλη Γιώργο δηλώνοντας ” παρόντες” σε ό,τι χρειαστούν μέσα πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας!
Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους τους αγαπητούς συναδέλφους!!”
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, αυτοκίνητο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και αεροσκάφος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, ασθενοφόρο, αυτοκίνητο, δρόμος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και πλεούμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, υποβρύχιο και πλεούμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, σώμα νερού και κείμενο

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμάνι Ηρακλείου: Ο Λ. Σιγάλας μιλά για τις προτεραιότητες του Ομίλου Grimaldi!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines τόνισε ότι στόχος του ομίλου είναι να αξιοποιηθεί η κομβική θέση του λιμανιού και να ενισχυθεί τόσο η οικονομία της πόλης όσο και η Κρήτη συνολικά Από την ανάπτυξη των υφιστάμενων υποδομών των λιμανιών Ηρακλείου και

Κατσαφάδος: Όλοι μας νιώθουμε περήφανοι που ενισχύεται η πιο μάχιμη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανάρτηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Υπουργό @joikonomou , παρακολουθήσαμε την Τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης της ΕΚΑΜ. Η δύναμη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, αυξήθηκε με 22 νέους αστυνομικούς που ολοκλήρωσαν το 24ο Σχολείο

Μεγάλη αύξηση στον κατάπλου ιστιοφόρων στην Χάλκη

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χάλκης από το 2019 έως και τον Αύγουστο του 2023, χωρίς να προσμετράται ο αριθμός των επισκεπτών με τα ιστιοφόρα, γιοτ και φουσκωτά, το νησί της Χάλκης είχε αύξηση 427% μέσω της Ακτοπλοΐας.

Πέντε κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας στη Βρετανία

Πέντε άτομα στη Βρετανία κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό την κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το BBC, οι Ορλίν Ρούσεφ, Μπίζερ Ντζαμπάζοφ, Κατρίν Ιβάνοβα, Ιβάν Στογιάνοφ και Βάνια Γκαμπέροβα. Οι πέντε κατηγορούμενοι ζουν επί χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο Οι συγκεκριμένοι

Μετάβαση στο περιεχόμενο