Η Ένωση Ελληνικών Ναυτιλιακών Μεσιτικών Γραφείων «υιοθέτησε» 10 σχολεία στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Ανταποκρινόμενη για άλλη μια φορά στο εθνικό κάλεσμα για κοινωνική αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, η Ένωση Ελληνικών Ναυτιλιακών Μεσιτικών Γραφείων (ΕΝ.ΕΛ.Ν.Μ.Ε.) υιοθέτησε 10 σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους νομούς Λαρίσης, Τρικάλων και Μαγνησίας και προσέφερε στα σχολεία αυτά ακριβό ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Η πρωτοβουλία έγινε σε συνάρτηση και με τον κατάλογο έργων που έχει καταρτίσει η Πολιτεία, όπως αυτά μπορούν να χρηματοδοτηθούν αποτελεσματικά από συγκεκριμένες πηγές, στο πλαίσιο σχεδιασμού για τη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023, συνάντηση της ΕΝ.ΕΛ.Ν.Μ.Ε. με την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η βοήθεια και η στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη, αποτελούν βασικές αξίες για τις οποίες μαχόμαστε καθημερινά. Και είναι μεγάλη η χαρά στην προσπάθειά μας αυτή να βρίσκουμε αρωγούς, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τα παιδιά μας. Η πρωτοβουλία της Ένωσης Ελληνικών Ναυτιλιακών-Μεσιτικών Εταιρειών να ”υιοθετήσει” 10 σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους νομούς Λαρίσης, Τρικάλων και Μαγνησίας, προκειμένου να στελεχώσει τα σχολεία αυτά με τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ο οποίος και καταστράφηκε στις πρόσφατες πλημμύρες, είναι αξιέπαινη» δήλωσε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου και προσέθεσε:

«Στεκόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των πληγεισών περιοχών προκειμένου να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία και να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητά του».

Στη συνάντηση από πλευράς του Δ.Σ. ΕΝ.ΕΛ.Ν.Μ.Ε. παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσής μας Δημήτριος Κούκας, ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Δερμάτης, ο Γενικός Γραμματέας Γρηγόριος Μπύρος και ο Γενικός Διευθυντής Σταύρος Φαφαλιός.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ-ΜΕΣΙΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΕΝ.ΕΛ.Ν.Μ.Ε.) είναι το συλλογικό και αντιπροσωπευτικό όργανο των ναυτιλιακών επιχειρήσεων του άρθ. 25 του ν. 27/1975 που ασχολούνται με τις εν γένει ναυλομεσιτικές δραστηριότητες.

Διανύοντας πάνω από μία 10ετία επιτυχούς παρουσίας και δράσης στον ναυτιλιακό χώρο και με τον ναυλομεσιτικό κλάδο να ξεπερνά σήμερα τα 700 γραφεία και τους 15.000 απασχολούμενους, η ΕΝ.ΕΛ.Ν.Μ.Ε. συμβάλλει διαρκώς με το έργο και τις πρωτοβουλίες της στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, με απόλυτη, λοιπόν, συναίσθηση του υπεύθυνου ρόλου και του πολυσήμαντου έργου που επιτελεί.

ΜΗΝΑΣ ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκτακτες Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

Το ΣΑΓΕ κατά την 10η Συνεδρίασή του, το Σάββατο 2 Mαρτίου 2024, έκρινε ως ακολούθως: Στην Πολεμική Αεροπορία Προήγαγε στο βαθμό του Υποπτεράρχου για πλήρωση κενών θέσεων, τους: 1. Ταξίαρχο (ΜΗ) Δελή Γεώργιο 2. Ταξίαρχο (ΜΑ) Ρούγγο Ιωάννη 3. Ταξίαρχο (ΕΑ) Σουρρή

Έκτακτες Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

Το ΣΑΓΕ κατά την 10η Συνεδρίασή του, το Σάββατο 2 Mαρτίου 2024, έκρινε ως ακολούθως: Στο Πολεμικό Ναυτικό  1.     Προήγαγε στο βαθμό του Υποναυάρχου για πλήρωση κενών θέσεων, τους: α. Αρχιπλοίαρχο Μπότσα Φώτιο ΠΝ β. Αρχιπλοίαρχο Χατζόπουλο Θεοχάρη ΠΝ γ. Αρχιπλοίαρχο

Ηράκλειο: Τους τσάκωσαν με τρία κιλά χασίς – “Λαβράκι” έβγαλαν οι λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου

Μία μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου,  στελέχη του οποίου κατάσχεσαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα χασίς. Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, σήμερα το πρωί στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου έκαναν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε σπίτια στο

Κόρινθος: Παράνομο αλίευμα και αλιευτικός εξοπλισμός κατασχέθηκαν από το Λιμεναρχείο Κορίνθου

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιευτικής δραστηριότητας στην περιοχή αρμοδιότητάς μας, στελέχη της Υπηρεσίας μας εντόπισαν την 03/03/2024 ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος με επιβαίνοντα έναν (01) ημεδαπό να έχει διενεργήσει αλιεία στη θαλάσσια περιοχή Βάγιας Σαρωνικού Κόλπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο