Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος στο πλευρό του νέου Κεντρικού Λιμενάρχη Βόλου

Ανακοίνωση ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος
Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων του Κεντρικού Λιμενάρχη Βόλου από τον Πλοίαρχο Λ.Σ. Ζαραζάνη Δημήτριο ύστερα από την μετάθεση της Πλοιάρχου ΛΣ Κωνσταντά Βασιλικής στην Άγκυρα και υπερασπίζοντας τις βασικές αρχές του συνδικαλιστικού μας κινήματος θα συνεχίσει να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της τον δύσκολο θεσμικό ρόλο που αναλαμβάνει ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου.
Στα χρόνια που πέρασαν αντιμετωπίσαμε ως υπηρετούντες δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις όπως αυτές του COVID-19 , το μεταναστευτικό ζήτημα, οι πυρκαγιές της Εύβοιας και της Μαγνησίας αλλά και οι φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία , καταστάσεις που δύσκολα θα ξεχάσουμε μιας και ήμασταν παρόντες ταυτόχρονα  ως  πρωταγωνιστές διασώστες αλλά και ως πληγέντες.
Κληθήκαμε να αναπτύξουμε δράση σε τομείς και σε συμβάντα που για πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε,  όμως καταφέραμε να διασώσουμε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε κίνδυνο.
Τίποτα όμως δεν θα ήταν δυνατό αν ως Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου μαζί με την 4η ΠΕΔΙΛΣ, τα Λιμενικά Τμήματα υπαγωγής και τα Λιμεναρχεία των Β.Σποράδων δεν ήμασταν μια οικογένεια που στα δύσκολα άφηνε πίσω κάθε προσωπικό ζήτημα και πρόβλημα προκειμένου ως ομάδα να συνεργαστούμε για την εκτέλεση του καθήκοντος.
Πλέον όλοι γνωρίζουν τι έχει προσφέρει στη περιοχή της Θεσσαλίας , της Μαγνησίας και των Β.Σποραδων το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του .
Στην απερχόμενη  Λιμενάρχη  Πλοίαρχο ΛΣ Κωνσταντά Βασιλική ως πρώτη γυναίκα Λιμενάρχη στην πόλη του Βόλου σταθήκαμε δίπλα σε κάθε δύσκολη στιγμή  συμβάλλοντας ως Ένωση στην ανάδειξη του πολυδιάστατου ρόλου που κλήθηκε  να διαδραματίσει το Λιμενικό Σώμα τα τελευταία χρόνια.
Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος από εδώ και πέρα στηρίζοντας τον νέο Κ.Λ.Βόλου Πλοίαρχο Λ.Σ. Ζαραζάνη Δημήτριο ως ένα συνάδελφο της δικής μας οικογένειας γνωρίζοντας το μέχρι τώρα έργο του και την προσφορά του στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και στην υπηρεσία μας.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών για ακόμη μια φορά επισκέφτηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά την υπηρεσία που στελεχώνει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας. Συνεπής στο ραντεβού της η Π.Ο.Λ. κατόπιν αιτήματος και της Πρωτοβάθμιας Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής και Κορίνθου

Tο μοναδικό σούπερ γιοτ στον κόσμο από χρυσό 24 καρατίων

To μήκους 41,4 μέτρων AK Royalty λάμπει κάτω από τον αραβικό ήλιο του Ντουμπάι και είναι διαθέσιμο προς ναύλωση για 112.000 ευρώ την εβδομάδα. Οταν ήρθε η ώρα να αγοράσει το γιοτ των ονείρων του ο Aaron Fidler, ήξερε ακριβώς

Ελβετία: Τα μετρητά παραμένουν δημοφιλή παρά την αύξηση της χρήσης εφαρμογών πληρωμών στα κινητά

Η Ελβετία εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα, σύμφωνα με έρευνα της κεντρικής τράπεζας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, παρά την ανάπτυξη των εφαρμογών πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων και των προβλέψεων για μια κοινωνία χωρίς μετρητά.

Nόμος στη Φλόριντα απαγορεύει σε νέους κάτω των 16 ετών να έχουν πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το κοινοβούλιο της Φλόριντα ενέκρινε χθες, Πέμπτη, νομοσχέδιο που απαγορεύει στα παιδιά κάτω των 16 ετών να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία την ώρα που μαίνεται στις ΗΠΑ συζήτηση για τις επιπτώσεις τους στους νέους. Οι αμερικανικές

Μετάβαση στο περιεχόμενο