Η βράβευση της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας από την ”Ηλιαχτίδα”

Ανακοίνωση Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας:

Στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία “Η Ηλιαχτίδα” σε κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου για τα 30 χρόνια λειτουργίας, αγάπης και προσφοράς, το Δ.Σ. του συλλόγου, βράβευσε την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, απονέμοντας τιμητικό βραβείο ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά στο έργο τους.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης κ. Στέλιος Καρακούδης, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μελών του σωματείου το Δ.Σ. της Ηλιαχτίδας για την τιμητική αυτή διάκριση, θυμίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν σε συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών σκέφτηκε να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, πραγματοποιώντας μία μεγάλη κοινωνική εκδήλωση, σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης της πόλης, αποφασίζοντας τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν στους μικρούς φίλους, στις αθώες αυτές ψυχές που με το καλημέρα στη ζωή βρέθηκαν να δοκιμάζονται και να παλεύουν για να κερδίσουν το πολυτιμότερο αγαθό που έχει κάθε άνθρωπος, τη Ζωή.

Μετά την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης, μέσω της αθρόας ανταπόκρισης των συμπολιτών μας, το ίδιο επαναλήφθηκε και τα επόμενα χρόνια, με άλλες τρεις εκδηλώσεις που είχαν την ανάλογη επιτυχία, δίνοντας έτσι πνοή και ελπίδα στα παιδιά αυτά. Δυστυχώς, όπως δήλωσε ο πρόεδρος, τα τελευταία δύο χρόνια η πανδημία δεν άφησε περιθώρια πραγματοποίησης τέτοιων δράσεων, αλλά τώρα που επανήλθαμε στην κανονικότητα θα δοθεί η δυνατότητα να επαναληφθούν τέτοιου είδους δράσεις. Κλείνοντας ο κ. Καρακούδης ευχήθηκε ο Άγιος Στυλιανός, προστάτης των παιδιών, να έχει πάντοτε υπό τη σκέπη του όλα αυτά τα παιδιά, να τα προστατεύει και να τους δίνει απλόχερα την αχτίδα φωτός για ευζωία και μακροζωία.

                                                                 Μετά τιμής,

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Καρακούδης Στυλιανός                                                                               Ζερβάκης Πέτρος

                                                                            

                                                                        

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο σεισμός στην Τουρκία δείχνει την ανάγκη οι γείτονες να δίνουν ο ένας χείρα βοηθείας στον άλλον

Τα συλλυπητήρια της Ελλάδας για την απώλεια ζωών από τον σεισμό στην Τουρκία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προσερχόμενος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι «επαναφέρει τελικά στο προσκήνιο την ανάγκη οι γείτονες ο ένας να

Υποψήφιοι του ΚΚΕ από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του Κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χτες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο. Οι υποψήφιοι είναι: –Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α, υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

«Ever Acme»: Το πέρασμα του γιγαντιαίου containership από τη Διώρυγα του Σουέζ [Video]

Το παρθενικό του ταξίδι σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς κόμβους θαλάσσιων μεταφορών πραγματοποίησε το γιγαντιαίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ever Acme», τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Το «Ever Acme» παραδόθηκε τον περασμένο μήνα από την κινεζική ναυπηγική εταιρεία Hudong-Zhonghua

Οκτώ επενδυτικά σχήματα για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Οκτώ επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν στις 3/2/2023 στο ΤΑΙΠΕΔ φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε., μέσω πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής τουλάχιστον 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού. Τα επενδυτικά σχήματα είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):