ΗΠΑ: Υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2024 αναμένεται να ανακοινώσει ο Τραμπ

Την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2024 θα ανακοινώσει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είπε σε συνεργάτες του ότι είναι έτοιμος να ανακοινώσει και επισήμως τις προθέσεις του και να διεκδικήσει τη δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Μια καλά ενημερωμένη πηγή των Ρεπουμπλικανών είπε ότι ο 45ος πρόεδρος «έλεγε στους ανθρώπους ότι μπορεί απόψε, αλλά δεν είναι κάτι που έχει τελειώσει».

Ο Τραμπ είπε σε αρκετούς επιφανείς συντηρητικούς τις τελευταίες δύο εβδομάδες ότι θα ρίξει επίσημα το καπέλο του στο ρινγκ κατά τις 8 μ.μ.

Ο μόνος ενδοιασμός του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να είναι οι ενδιάμεσες εκλογές και η διαφαινόμενη μεγάλη νίκη των ρεπουμπλικανών σε Βουλή και Γερουσία.

ΗΠΑ: Υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2024 αναμένεται να ανακοινώσει ο Τραμπ

ΣΑΣΜΥ: «Επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει Επαναφορά των επιδομάτων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας»

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει Επαναφορά των επιδομάτων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας». Η ανακοίνωση της ΣΑΣΜΥ: Αξιότιμε κ. Υπουργέ Ο ΣΑΣΜ Υ(Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών) μετά από παρότρυνση των

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου – Οι νέες ημερομηνίες