Καλιφόρνια: Σε φυλάκιση 700 ετών καταδικάστηκε παιδόφιλος που κακοποίησε 16 αγοράκια – Είχε αναλάβει να τα προσέχει

Σε 700 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας άνδρας για κακοποίηση παιδιών, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Ο Matthew Zakrzewski, 34 ετών, κρίθηκε ένοχος για 34 κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένων των ασελγών και λαγνικών πράξεων με ανήλικο κάτω των 14 ετών, για την κακοποίηση παιδιών, η οποία περιελάμβανε την παρενόχληση 16 νεαρών αγοριών που βρίσκονταν υπό τη φροντίδα του και την προβολή πορνογραφικού υλικού σε ένα 17ο, ανακοίνωσε η Εισαγγελία της κομητείας Orange.

Ο Zakrzewski διέπραξε τα φρικτά εγκλήματά του σε περισσότερα από τρία χρόνια από τον Ιανουάριο του 2014, έως τον Μάιο του 2019. Τα νεαρά θύματά του ήταν ηλικίας από 2 έως 12 ετών.

«Καμάρωνα τον εαυτό μου που έφερνα χαμόγελα στα παιδιά σας και όλες οι καλές στιγμές που μοιραστήκαμε ήταν 100% γνήσιες», δήλωσε ο Zakrzewski.

Ο παιδόφιλος έβρισκε δουλειά μέσω μια ιστοσελίδας που πρόσφερε υπηρεσίες φύλαξης και καθοδήγησης παιδιών.

«Η θανατική καταδίκη του ταιριάζει. Σας παρακαλώ μην δείξετε έλεος σε αυτό το ζώο», δήλωσε μια γιαγιά δύο εκ των θυμάτων, σύμφωνα με το ABC 7.

Άλλοι γονείς δήλωσαν ότι έχουν κατακλυστεί με ενοχές που προσέλαβαν ένα «τέρας» για να προσέχει τα παιδιά τους.

Στις τελικές παρατηρήσεις της κατά τη διάρκεια της δίκης, η εισαγγελέας Juliet Oliver αποκάλυψε ότι ο Zakrzewski είχε στον υπολογιστή του ένα «ολόκληρο βιβλίο» για την παιδοφιλία και είχε βιντεοσκοπήσει τα περισσότερα από τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του.

Συνελήφθη όταν ένας από τους γονείς των παιδιών τον κατήγγειλε στην αστυνομία επειδή άγγιξε ανάρμοστα τον 8χρονο γιο τους.

Ο ίδιος συνελήφθη στις 17 Μαΐου 2019 και έκτοτε ξετυλίχτηκε η φρίκη στην οποία επέβαλε μικρά και αθώα παιδιά.

Πηγή: New York Post

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΑΛΣ: Ανοιχτή Επιστολή προς ΥΠΕΘΑ – Άμεση διευθέτηση εκκρεμοτήτων επί αιτήσεων ΒΟΕΑ και δανείων από το ΜΤΝ

“Το τελευταίο διάστημα, έχουμε γίνει αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών και της δυσθυμίας στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος αναφορικά με τη μη χορήγηση των δικαιούμενων Βοηθημάτων Οικογενειακής και Επαγγελματικής Αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ) καθώς

ΑΑΔΕ: Προσωπικά δεδομένα απεστάλησαν σε λάθος παραλήπτες σε βεβαιώσεις τελών κυκλοφορίας 2018

Στο πλαίσιο της βεβαίωσης τελών κυκλοφορίας έτους 2018 σε 89.494 οφειλέτες, που δεν προσκόμισαν δικαιολογητικά απαλλαγής τους από τα τέλη, τα μηνύματα κοινοποίησης των τελών κυκλοφορίας σε ορισμένους οφειλέτες περιέλαβαν – λόγω τεχνικής αστοχίας – ονοματεπώνυμα και όνομα χρήστη – username (όχι

Ναυτιλία: Ποιοι είναι οι δέκα μεγαλύτεροι ναυλομεσίτες στον κόσμο

Η Lloyd’s List παρουσίασε τους 10 μεγαλύτερους ναυλομεσίτες στο κόσμο μεταξύ των οποίων είναι και ένας Έλληνας, ο Δημήτρης Κουκάς, της Optima Shipping. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα ο κατάλογος των 10 κορυφαίων ναυλομεσιτών καταρτίζεται από την Lloyd’s List και

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που προσλήφθηκαν την 28η Νοεμβρίου 2023 ως προσωρινοί αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2023-2024, προκειμένου αυτοί να μεταβούν στην περιοχή τοποθέτησης και ανάληψης υπηρεσίας. Ειδικότερα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Με κοινή πρωτοβουλία των Υπουργείων

Μετάβαση στο περιεχόμενο