“Καρφιά” Πολάκη για τις πολιτικές εξελίξεις και το νέο κόμμα Τσίπρα: Εμείς δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά

Ο Παύλος Πολάκης πήγε για ψάρεμα και εκτός από τον ροφό 13,5 κιλών, “κάρφωσε” και τον Αλέξη Τσίπρα

Σαφές πολιτικό μήνυμα για τις πρόσφατες εξελίξεις και τη συζήτηση γύρω από τη δημιουργία νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα μοιάζει να στέλνει ο Παύλος Πολάκης, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

Στη δημοσίευση, ο Παύλος Πολάκης ανάρτησε φωτογραφίες από ψάρεμα στη θάλασσα, όπου εμφανίζεται να κρατά έναν ροφό βάρους 13,5 κιλών.

Την ανάρτηση συνόδευσε με λεζάντα με υπαινικτικό ύφος: “ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!! Ίσως και να είναι σημαδιακό… Γιατί εμείς δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά!!!! Υγ. Ροφός 13,5 κιλά!!”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης έχει τεθεί εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Σωκράτη Φάμελλου, έπειτα από εσωκομματικές εντάσεις και δημόσιες τοποθετήσεις του σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και το νέο πολιτικό εγχείρημα που αποδίδεται στον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του