Κέρκυρα: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ που επενέβησαν στο φλεγόμενο πλοίο

Το πλοίο στην Κέρκυρα εξακολουθεί να έχει μικρές εστίες φωτιάς, ενώ οι αγνοούμενοι παραμένουν 12.

Την ώρα που υπάρχουν ακόμα εστίες φωτιάς που καίνε και αγνοούνται 12 άνθρωποι μετά τη φωτιά στο πλοίο Euroferry Olympia, υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ που επενέβησαν για να διασώσουν τους οδηγούς που ήταν εγκλωβισμένοι.

Πιο συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της Κέρκυρας νοσηλεύτηκαν οι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ που επιχείρησαν χθες στο φλεγόμενο πλοίο για τη διάσωση των δύο οδηγών που είχαν εγκλωβιστεί στο πλοίο.

Εισέπνευσαν πολύ καπνό

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους, καθώς βρίσκονταν πάνω από 3 ώρες στο πλοίο και εισέπνευσαν καπνούς.

Μάλιστα, ο ένας πήρε ήδη εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του