Κιβωτός του Κόσμου: Η εισαγγελία καλεί τον πατέρα Αντώνιο ως ύποπτο για ασέλγεια σε ανήλικους

Εκτός από τον πατέρα Αντώνιο, η εισαγγελία απέστειλε κλήσεις σε επτά ακόμα άτομα.

Κλήσεις για παροχή εξηγήσεων σε 8 πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο πατέρας Αντώνιος απέστειλε η εισαγγελία ανηλίκων για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο πατέρας Αντώνιος ερευνάται για κακουργηματική κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος δύο παιδιών της δομής, αλλά και ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες σε βάρος παιδιών, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας προέκυψαν μαρτυρίες ότι οι σκληρές τιμωρίες που επιβάλλονταν σε φιλοξενούμενα παιδιά ήταν έπειτα από δική του εντολή.

Σε εξηγήσεις καλούνται επτά συνολικά υπάλληλοι, εκ των οποίων οι έξι για πρόσκληση σωματικών βλαβών σε παιδιά, ενώ μια υπάλληλος θα δώσει εξηγήσεις για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και τα 8 πρόσωπα θα βρεθούν ενώπιον των εισαγγελέων την ερχόμενη εβδομάδα και θα λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις τους.

Πατήρ Αντώνιος

kivotostoukosmou.org

Υπόθεση Κιβωτού: Οι καταθέσεις που “καίνε” τον πατέρα Αντώνιο

Όπως είχε γράψει νωρίτερα το Δεκέμβριο το dikastiko.gr, η κίνηση αναμενόταν μετά από τα όσα κατέθεσε εις βάρος του πατρός Αντωνίου ο 15χρονος από τη δομή του Βόλου.

Ειδικότερα, ο 15χρονος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο πριν από περίπου δύο χρόνια, περιγράφοντας στιγμές φρίκης.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη επίσημη καταγγελία για ασέλγεια και κακοποίηση εις βάρος του ιδρυτή της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», γεγονός που αναμένεται να πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στην πορεία της υπόθεσης.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστρατοι ΛΣ-ΕΛΑΚΤ: Παιδιά ενός κατώτερου Θεού;

Όταν, το 1919, ιδρύθηκε το Λιμενικό Σώμα, προήλθε από τα «σπλάχνα» του Πολεμικού Ναυτικού.  Έτσι, βάσει εθνικών σχεδίων, το Λιμενικό Σώμα είναι Σώμα υπαγόμενο στο συγκεκριμένο κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Παρότι στο παρελθόν επανειλημμένα αμφισβητήθηκε, αυτός ο «γνήσιος

21 Απριλίου 1967: Οι Στρατιωτικοί που είπαν ΟΧΙ στη χούντα

Το πρωί της 21ης Απριλίου 1967 η Ελλάδα έμπαινε στο γύψο μιας ακόμη στρατιωτικής χούντας. Οι συνέπειες για τον ελληνισμό ήταν βαρύτατες, Επτά χρόνια μετά οι ανόητοι που κατέλυσαν τη Δημοκρατία ξεπουλούσαν και τη Κύπρο. Το στίγμα της χούντας βάραινε

Εκσυγχρονισμός πολλαπλών εκτοξευτών RM-70: Στον εξοπλιστικό σχεδιασμό του Στρατού Ξηράς το Πυροβολικό Μάχης

* Του Κώστα Σαρικά Η ενίσχυση του Πυροβολικού Μάχης αποτελεί προτεραιότητα για τον Στρατό Ξηράς έπειτα και από την επανεξέταση όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων στο πλαίσιο εξορθολογισμού που αποφάσισε η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Μεταξύ των προγραμμάτων που πήραν το «πράσινο» φως

MED-5: Μέτρα πρόληψης των μεταναστευτικών ροών και όχι απώθησής τους ζητούν οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου

Οι πέντε μεσογειακές χώρες που αποτελούν τα νότια σύνορα της Ευρώπης και οι οποίες εκ των πραγμάτων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μεταναστευτικής πίεσης και του προβλήματος της παράνομης διακίνησης απεύθυναν έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να σταματήσει να έχει πολιτικές κυρίως

Μετάβαση στο περιεχόμενο