Π.Ε.Α.Λ.Σ. – Π.Ο.Λ. Kοινή προσέγγιση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη ΛΣ

Ηράκλειο, 27/07/2022

Κοινό Δελτίο Τύπου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Π.Ε.Α.Λ.Σ.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ (Π.Ο.Λ.)

Στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 26 Ιουλίου στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΡΟ ύστερα από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν εκπροσωπώντας την Π.Ε.Α.Λ.Σ. ο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων, ο Β΄Αντιπρόεδρος ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ Γεώργιος και την Π.Ο.Λ. ο Πρόεδρος ΚΥΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος, ο Α΄Αντιπρόεδρος ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ Χαράλαμπος. Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο επίτιμος Πρόεδρος Π.Ε.Α.Λ.Σ. ΣΑΪΤΑΚΗΣ Δημήτριος ενώ παρούσα ήταν και  αντιπροσωπεία της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΑΘΟΥΣΑΚΗ Εμμανουήλ , το Γενικό Γραμματέα ΜΑΝΟΥΣΕΛΗ Ευτύχιο ,  τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα  ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Ευάγγελο και το Β΄Αντιπρόεδρο ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗ Αντώνιο.

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και η κοινή προσέγγιση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι.

Προς όφελος των στελεχών και του συνδικαλιστικού κινήματος συμφωνήθηκε ο συνεχής δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Π.Ε.Α.Λ.Σ. – Π.Ο.Λ.

peals_pol_1_logo

Δείτε τι προβλέπει το πδ 11/21 για τις τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ενόψη της υποβολής ενδικοφανών προσφυγών  κατά αποφάσεων μεταθέσεων και για την υποβοήθηση των μετατιθέμενων στελεχών ΛΣ  παραθέτουμε ολόκληρο το πδ 11/21 μεταθέσεων. ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 11/2021 ΦΕΚ 21/Α/10-2-2021 Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κρήτη: Η «μαύρη» όψη των διακοπών – Θλιβερά στοιχεία για τους πνιγμούς στις παραλίες

Το 73,6% των θυμάτων είναι αλλοδαποί/τουρίστες – Τα επίσημα στοιχεία έως τις 15 Αυγούστου Τα υψηλά ποσοστά του τουρισμού αποτελούν τη φωτεινή όψη του ελληνικού καλοκαιριού με τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως υπάρχει και η άλλη, η πιο σκοτεινή,

Παρέμβαση προέδρου ΠΕΑΛΣ: Μονόδρομος η αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022

17-08-2022 ΘΕΜΑ: “Αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022” Αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το κόστος που μου αναλογεί, παρεμβαίνω ως κάτωθι:  Λίγες ημέρες μετά την κοινοποίηση των 200 μεταθέσεων έτους 2022 και λίγες ημέρες πριν τη χορήγηση ΦΠ