Π.Ε.Α.Λ.Σ. – Π.Ο.Λ. Kοινή προσέγγιση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη ΛΣ

Ηράκλειο, 27/07/2022

Κοινό Δελτίο Τύπου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Π.Ε.Α.Λ.Σ.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ (Π.Ο.Λ.)

Στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 26 Ιουλίου στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΡΟ ύστερα από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν εκπροσωπώντας την Π.Ε.Α.Λ.Σ. ο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων, ο Β΄Αντιπρόεδρος ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ Γεώργιος και την Π.Ο.Λ. ο Πρόεδρος ΚΥΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος, ο Α΄Αντιπρόεδρος ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ Χαράλαμπος. Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο επίτιμος Πρόεδρος Π.Ε.Α.Λ.Σ. ΣΑΪΤΑΚΗΣ Δημήτριος ενώ παρούσα ήταν και  αντιπροσωπεία της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΑΘΟΥΣΑΚΗ Εμμανουήλ , το Γενικό Γραμματέα ΜΑΝΟΥΣΕΛΗ Ευτύχιο ,  τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα  ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Ευάγγελο και το Β΄Αντιπρόεδρο ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗ Αντώνιο.

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και η κοινή προσέγγιση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι.

Προς όφελος των στελεχών και του συνδικαλιστικού κινήματος συμφωνήθηκε ο συνεχής δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Π.Ε.Α.Λ.Σ. – Π.Ο.Λ.

peals_pol_1_logo

Η πρόβλεψη για δεύτερη οικονομική κρίση το 2026 για Ελλάδα και άλλες χώρες

Ως ορόσημο αναγνωρίζεται το 2026 για την ευρωπαϊκή οικονομία, σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές, που προειδοποιούν πως χώρες με υψηλό χρέος, όπως η Ελλάδα, αλλά και η Ιταλία και η Γαλλία, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον κίνδυνο επιστροφής σε μια δημοσιονομική

Η υπερφορολόγηση μισθωτών και συνταξιούχων – Πώς τα €50 της αύξησης γίνονται €1 την ημέρα (Παραδείγματα)