Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.), έκοψαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κουμπέτσος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Απόστολος Καμαρινάκης, μετά από σχεδόν τρία χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, στην φιλόξενη αίθουσα του Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Ελευσίνας, εντός του κεντρικού εμπορικού Λιμένα Ελευσίνας, την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Α΄ Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, οι οποίοι στον χαιρετισμό τους εξήραν το σημαντικό έργο της Διοίκησης του Ο.Λ.Ε. ΑΕ αναγνωρίζοντας την πολύπλευρη συμβολή του Οργανισμού στην ανάπτυξη της περιοχής και ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους.

Στην ρότα εκσυγχρονισμού που έχει χαράξει ο Οργανισμός τα τελευταία χρόνια παρά τις δυσκολίες, αναφέρθηκε ο κ. Καμαρινάκης και ευχήθηκε στους παριστάμενους καλή και δημιουργική χρονιά.

Σήμερα είναι ημέρα ευχών και αναγνώρισης των προσπαθειών όλων μας, Διοίκησης και εργαζομένων, για την ανοδική πορεία του Ο.Λ.Ε. ΑΕ” είπε ο ο κ. Κουμπέτσος.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο Διευθυντής του Τελωνείου Ελευσίνας κ. Δημήτριος Πιτσιακούδης, ο οποίος στον χαιρετισμό του επεσήμανε την αγαστή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Τελωνείου και του Λιμένα Ελευσίνας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, μέλη του Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Ελευσίνας, συνεργάτες και προσωπικό του Ο.Λ.Ε. ΑΕ.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα φωτό της πρώτης ελληνικής FDI, ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης

Στη δημοσιότητα έδωσε η Naval Group μια εικόνα από την εξέλιξη των εργασιών στην πρώτη φρεγάτα FDI ΗΝ, την “Κίμων” η οποία τώρα φτιάχνεται. Εκεί φαίνεται η εξέλιξη στο τμήμα της πλώρης. Η φωτό γίνεται καθώς σήμερα (24/3/23) συμπληρώνεται ένας

Το tweet του Frontex για την Εθνική Επέτειο

Ιδού το μήνυμα του Frontex επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821: “Χαρούμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας, Ελλάδα! 545 αξιωματούχοι της Μόνιμης Δύναμης #StandingCorps ως επίσης 11 σκάφη, 2 αεροσκάφη και 34 περιπολικά οχήματα απασχολούνται αυτή την περίοδο

Συντάξεις: Μπαράζ πληρωμών και «μπόνους» από την Δευτέρα

Εβδομάδα πληρωμών είναι η επόμενη, καθώς πληρώνονται από τον ΕΦΚΑ οι συντάξεις Απριλίου αλλά και το επίδομα προσωπικής διαφοράς σε εκατομμύρια συνταξιούχους. Το μπαράζ πληρωμών ξεκινά από την Τρίτη (απόγευμα Δευτέρας) και ολοκληρώνεται την Παρασκευή με την εμβόλιμη πληρωμή του μπόνους 200 – 300 ευρώ

Ελληνοτουρκικά: Ευχές από Τσαβούσογλου σε Δένδια για την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

Στην καλύτερη φάση τους διάγουν προφανώς οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τους δίδυμους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία. Σε μια πρωτοφανή κίνηση, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έστειλε ευχετήρια επιστολή στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια για την Ελληνική Εθνική

Μετάβαση στο περιεχόμενο