Κρήτη: Ήταν νεκρή στο νερό για τρεις μήνες

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την υπόθεση που πριν από λίγες ημέρες κινητοποίησε το λιμεναρχείο Ρεθύμνου μετά και τον εντοπισμό ενός πτώματος στην παραλία της Επισκοπής.

Το πτώμα που εντοπίστηκε στην άκρη της παραλίας ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και γι’ αυτό το λόγο τότε ήταν αδύνατον να διευκρινιστεί εάν πρόκειται για γυναίκα ή για άνδρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ekriti, η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε έδειξε ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 50 ετών.

Πηγή ενημέρωσης από το λιμενικό ανέφερε πως ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι το πτώμα βρισκόταν στο νερό περίπου εδώ και τρεις μήνες ενώ ως προς τα αίτια του θανάτου δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξει κάποιο σαφές πόρισμα. Ωστόσο από τα όσα είδε ο ιατροδικαστής στη σορό, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

Από την πλευρά του το λιμεναρχείο Ρεθύμνου ανατρέχει σε υποθέσεις εξαφάνισης που πολύ πιθανόν να δηλώθηκαν εκείνο το διάστημα.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του