Κύκλωμα trafficking: Ολόκληρη η κατάθεση της 33χρονης Κολομβιανής – «Μου υποσχέθηκαν 5.000 ευρώ την εβδομάδα»

«Έκλαιγα για ώρες, δεν άντεχα». Όσα συγκλονιστικά περιέγαψε στην ΕΛΑΣ η 33χρονη, μητέρα τριών παιδιών, για το κύκλωμα trafficking.

H 33χρονη είναι μία από τις συνολικά 15 γυναίκες που, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια, έπεσαν θύματα εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ανθρώπων, με «έδρα» ξενοδοχείο σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε οχτώ άτομα, τα οποία απολογούνται την Τρίτη στον Ανακριτή. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να υποστηρίξουν ότι δεν υπήρξε σωματεμπορία και ότι οι γυναίκες εκδίδονταν με τη θέλησή τους.

Η 33χρονη -ισπανόφωνη- Κολομβιανή που έδωσε τετρασέλιδη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. είναι μόνιμος κάτοικος Ισπανίας και είναι μητέρα τριών παιδιών. Αναλυτικά όλα όσα περιέγραψε:

«Στην Ισπανία παρακολουθούσα κανονικά το σχολείο και όταν τελείωσα αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Στα 20 μου χρόνια όμως έμεινα έγκυος και απέκτησα το πρώτο μου παιδί. Πλέον έχω τρία παιδιά, ηλικίας 12, 9 και 6 ετών. Εγώ ήθελα να τελειώσω τις σπουδές μου στο θέατρο αλλά τα οικονομικά μας δεν ήταν πολύ καλά. Ο άντρας μου δουλεύει στην οικοδομή και εγώ έκανα διάφορες δουλειές, όπως καθαρίστρια, σερβιτόρα, νταντά. Ακόμα και όταν εγώ δούλευα όμως τα χρήματα δεν έφταναν για να συντηρήσουμε την οικογένειά μας και να τελειώσω τις σπουδές μου.

Τους τελευταίους μήνες άρχισα να ψάχνω δουλειά ακόμα και εκτός Ισπανίας. Έτσι λοιπόν βρήκα μέσω της εφαρμογής What’s Up μία ομάδα που αναζητούσε συνοδούς πολυτελείας στην Αθήνα. Προβληματίστηκα πάρα πολύ γιατί δεν είχε δουλέψει ξανά ως συνοδός πολυτελείας ή εκδιδόμενη και φοβόμουν αρκετά. Η επαφή που βρήκα και επικοινώνησα είναι μία γυναίκα με το όνομα…. Η γυναίκα αυτή μου εξήγησε τη δουλειά, ότι θα συναντώ άντρες και είτε θα τους συνοδεύω για φαγητό ή ποτό ή θα κάνω σεξ μαζί τους και θα πληρώνομαι.

Τα χρήματα που μου είπε ότι θα κερδίζω την εβδομάδα είναι περίπου 5.000 ευρώ και ότι θα κανονίσει τα πάντα όσον αφορά στη διαμονή μου και τα εισιτήριά μου αν θέλω. Εγώ προβληματίστηκα και φοβήθηκα πολύ γιατί δεν είχε ξανά δουλέψει σαν εκδιδόμενη. Δεν ήθελα να μάθει τίποτα η οικογένειά μου και φοβόμουν να έρθω μόνη μου στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν το συζήτησα με μία πολύ καλή μου φίλη, η οποία αποφάσισε να έρθει και αυτή στην Ελλάδα και να δουλέψουμε μαζί για το ίδιο γραφείο. Τα εισιτήρια μου τα πλήρωσα μόνη μου γιατί δεν ήθελα να έχω κάποιο χρέος, έβγαλα επαγγελματικές φωτογραφίες και τις έστειλα στην… (σ.σ. αναφέρει όνομα γυναίκας) για να έχει το προφίλ μου στο ίντερνετ όπου διαφημιζόταν το γραφείο.

Επίσης μου είπαν από την αρχή ότι θα έπρεπε κανονικά να φαίνεται και το πρόσωπό μου στις φωτογραφίες. Η αρχική αγγελία για τη δουλειά έλεγε ότι θα παρέχουν και διαμονή σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Έτσι λοιπόν παρά τους προβληματισμούς μου και τις αμφιβολίες μου για τη συγκεκριμένη δουλειά αναγκάστηκα να δεχτώ γιατί είχα μεγάλη ανάγκη για λεφτά.

Η λίστα με τις υπηρεσίες και ο… τιμοκατάλογος

Στις 9 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους ταξίδεψα μαζί με τη φίλη μου από τη Μαδρίτη στην Ελλάδα, με σκοπό να δουλέψουμε στο συγκεκριμένο γραφείο ερωτικών ραντεβού.

Όταν προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο ήρθε να με πάρει ένας άντρας. Μου είπαν ότι δεν θα πληρώνω τίποτα για τη διαμονή μου εκτός από το φαγητό μου και ότι άλλα έξοδα έχω για τις προσωπικές μου ανάγκες. Επίσης μου είπαν ότι θα μου δώσουν ελληνική κάρτα sim για να μιλάω με τους οδηγούς του γραφείου αλλά εγώ αρνήθηκα γιατί χρειαζόμουν τον αριθμό μου για να μιλάω με την οικογένειά μου.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2023 που έκανα και το πρώτο μου ραντεβού μου εξήγησαν πως λειτουργεί το γραφείο.

Πιο συγκεκριμένα, θα έπρεπε να συμπληρώσω μία λίστα με τις υπηρεσίες που παρείχα, μου έστειλαν έναν κατάλογο με το κόστος κάθε ραντεβού ανάλογα με την ώρα και μου εξήγησαν ότι θα κάνω ερωτικά ραντεβού με πελάτες τόσο εκτός ξενοδοχείου όσο και εντός αυτού.

Στα ραντεβού θα με πήγαιναν οι…. (σ.σ. αναφέρει ονόματα οδηγών). Τα χρήματα από τον κάθε πελάτη θα έπρεπε να τα παίρνω στην αρχή του ραντεβού και όταν θα ερχόταν ο οδηγός να του δίνω τα μισά.

Πιο συγκεκριμένα, η μία ώρα κόστιζε 140 ευρώ. Από αυτά εγώ θα κρατούσα 70 και τα υπόλοιπα είτε θα τα έδινα στον οδηγό που θα με έπαιρνε από το ραντεβού είτε θα τα άφηνα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου όπου έμενα. Μετά το πρώτο μου ραντεβού ήμουν χάλια.

Έκλαιγα για ώρες και δε μπορούσα να συνέλθω από αυτό που είχα κάνει, ένιωθα απαίσια.

Δεν ήθελα καθόλου να δουλέψω σαν εκδιδόμενη, αλλά ένιωθα ότι δεν είχα άλλη λύση και τρόπο για να βγάλω λεφτά και να συντηρήσω την οικογένεια μου αλλά και να συνεχίσω τις σπουδές μου. Μου είπαν επίσης ότι αν θέλω ρεπό θα πρέπει να τους έχω ενημερώσει δύο ημέρες πριν. Το ωράριο που εργαζόμουν ήταν από τις 11.00 το πρωί έως και τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα το γραφείο έπρεπε να ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκομαι, να μην απομακρύνομαι από το ξενοδοχείο και να τους ειδοποιώ για κάθε μου κίνηση.

Επειδή γενικά φοβόμουν δεν μετακινούμουν καθόλου μόνη μου. Μία φορά μόνο ήθελα να πάω σούπερ μάρκετ και τους ενημέρωσα με μήνυμα για να γνωρίζουν που βρισκόμουν.

Όταν ξεκίνησα τα ερωτικά ραντεβού συνειδητοποίησα ότι μου είχαν πει ψέματα όσον αφορά στα χρήματα.

Το ποσό των 5.000 ευρώ που μου είχαν αναφέρει δεν ήταν αληθινό. Στην πραγματικότητα ήταν τα μισά. Μπορεί να έβγαλα αρκετά χρήματα αλλά τα μισά πήγαιναν στο γραφείο και αυτό το έμαθα όταν πια είχα έρθει. Έπρεπε όμως να προσαρμοστώ και να το δεχτώ ακόμα και αν δεν συμφωνούσα γιατί δεν είχα καμία λύση και επιλογή. Ακόμα και το να φύγω από τη χώρα δεν ήταν λύση, γιατί δεν είχα τα χρήματα που χρειαζόμουν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αφού είχαν ξεκινήσει να δουλεύω…. ζήτησα να πάρω ρεπό. Η… (σ.σ. αναφέρει γυναικείο όνομα) όμως μου είπε ότι δεν έχω ρεπό και θα πρέπει να δουλέψω. Επίσης μία άλλη φορά μετά το τέλος του ραντεβού ο πελάτης ήθελε να κάνει χρήση κοκαΐνης μαζί μου. Εγώ αρνήθηκα και ζήτησα από το γραφείο να φύγω. Μου απάντησαν όμως ότι θα έπρεπε να καθίσω γιατί έχω πληρωθεί για μία ώρα, δεν γίνεται να φύγω νωρίτερα ακόμα και αν ο πελάτης κάνει χρήση ναρκωτικών.

Επειδή δεν είμαι καθόλου συνηθισμένη σε αυτή τη δουλειά και φοβόμουν πολύ, αναγκάστηκα να το δεχτώ και να περιμένω απλά να περάσει η ώρα για να φύγω. Στην αρχή κάθε ραντεβού έστελνα μήνυμα στον οδηγό και όταν τελείωνε η ώρα μου, τότε ο οδηγός μου έστελνε μήνυμα: «Σε δέκα λεπτά να είσαι κάτω».

Επίσης, απαγορευόταν να έχουμε επαφή και επικοινωνία με τους πελάτες είτε μέσω των προσωπικών αριθμών μας είτε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Τα ραντεβού κανονίζονταν αποκλειστικά από το γραφείο και εμείς δεν έπρεπε να έχουμε επαφή και επικοινωνία με τους πελάτες εκτός από τις ώρες που δουλεύαμε. Αυτές τις δέκα ημέρες που δουλεύω έχω κάνει περίπου 30 ραντεβού, από τα οποία έχω δώσει τα μισά χρήματα στο γραφείο με αποτέλεσμα τα λεφτά να μην είναι τόσα όσα μου υποσχέθηκαν στην αρχή. Νιώθω ότι υπάρχει γενικότερα έλεγχος για όλα όσα κάνω, ενώ δεν με ενημέρωσαν ποτέ σχετικά με το ότι αυτή η δουλειά είναι παράνομη στην Ελλάδα.

Ο τρόπος που μου εξηγούσαν τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί το γραφείο μου έδινε την εντύπωση ότι αυτή η δουλειά είναι νόμιμη στην Ελλάδα και δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με την Αστυνομία.

Ξέρω ότι το γραφείο βγάζει πολλά λεφτά τόσο από εμένα όσο και από τις υπόλοιπες γυναίκες. Επίσης, καταλαβαίνω ότι μου είπαν ψέματα για τα χρήματα και τις συνθήκες που θα μένω. Όσο και να μην μου αρέσει αυτή η κατάσταση όμως ήμουν μόνη μου σε μία ξένη χώρα, φοβόμουν πολύ και τα χρήματα ήταν πολύ σημαντικός λόγος για να παραμείνω και να συντηρήσω τα παιδιά μου και να συνεχίσω τις σπουδές μου»

«Δεν άντεχα»

Κατάθεση στην Ασφάλεια έδωσε και μία 42χρονη Βραζιλιάνα, μόνιμη κάτοικος Ιταλίας:

«Εγώ έκανα μόνο ένα ραντεβού και αυτό ήταν αρκετό για να νιώσω ότι δεν αντέχω να κάνω αυτή τη δουλειά. Ένιωσα πολύ άσχημα, δε μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου και κατάλαβα ότι δεν μου αρέσει καθόλου. Μου είπαν ότι δικαιούμαι ένα ρεπό, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν εννοούν την εβδομάδα ή τον μήνα. Το ωράριό μου ήταν από τις 16.00 έως τις 5.00 το πρωί και θα πραγματοποιούσα ραντεβού τόσο στο ξενοδοχείο όπου μένω όσο και στα σπίτια των πελατών.

Όσον αφορά τα σπίτια των πελατών αισθανόμουν φόβο αλλά ο τρόπος που δούλευε το γραφείο και από όσα είχα ακούσει και από άλλες φίλες μου νόμιζα ότι ήμουν ασφαλής. (…) Γνώριζα ότι υπάρχει κάποια ιστοσελίδα όπου διαφημιζόμασταν όλες οι γυναίκες που δουλεύουμε για το πρακτορείο, καθώς μου είχαν ζητήσει να τους στείλω γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες μου».

Οι οκτώ συλληφθέντες, οι οποίοι αρνούνται τις σε βάρος τους κατηγορίες, απολογούνται την Τρίτη στον Ανακριτή για εγκληματική οργάνωση και εμπορία ανθρώπων. Οι συνήγοροί τους θα υποστηρίξουν ότι από το υλικό της προανάκρισης δεν προκύπτουν στοιχεία που να «δένουν» το αδίκημα (σε βαθμό κακουργήματος) της εμπορίας ανθρώπων.

Ο «τιμοκατάλογος»

Αναλυτικό «τιμοκατάλογο» είχαν αναρτήσει σε «ροζ» ιστοσελίδα τα μέλη του κυκλώματος trafficking που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

Οι τιμές για τα «vip girls», όπως χαρακτήριζαν τις γυναίκες-θύματα της εγκληματικής οργάνωσης, ξεκινούσαν από τα 100 ευρώ και έφταναν τα 2.200 ευρώ. Πιο αναλυτικά, για μισή ώρα η αμοιβή του «ερωτικού γραφείου» που έκλεινε τα ραντεβού ήταν 100 ευρώ. Για μία ώρα ζητούσαν 140 ευρώ, για 1,5 ώρα 210 ευρώ, για 2 ώρες 280 ευρώ, για 3 ώρες 420 ευρώ, για 4 ώρες 560 ευρώ, για 12 ώρες 1.200 ευρώ, για 24 ώρες 2.200 ευρώ.

Η μεταφορά, όπως «διαφήμιζαν», των γυναικών στο χώρο του πελάτη ήταν δωρεάν. Πιο αναλυτικά, στη «ροζ» ιστοσελίδα που διατηρούσε το κύκλωμα αναφερόταν:

«Στο γραφείο μας θα βρείτε γυναίκες , κορίτσια -συνοδούς που ταξιδεύουν απ’ όλο το κόσμο για να περάσουν μαζί μας , λίγες ερωτικές μέρες στην Αθήνα. Όλες οι Escort girls που έρχονται στο πρακτορείο μας είναι έμπειρα κορίτσια από διάφορες χώρες του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα Ρωσίδες, Ουκρανές που είναι η Top κατηγορία στο τομέα του σεξ , Ισπανίδες , Λατίνες, Ασιάτισσες».

Το κύκλωμα έγραφε στην ιστοδελίδα ότι οι «υπηρεσίες» μπορούν να προσαρμοστούν στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, ωστόσο, αυτό διαφοροποιεί την τιμή. «Οι κοπέλες με sex session στα 180 ευρώ την ώρα έρχονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην Αθήνα και τα ραντεβού είναι κλεισμένα από νωρίς. Μην το καθυστερείτε άλλο και καλέστε τώρα (…) Μπορείτε να κλείσετε και όποια vip escort athens έχει sex session 120 ευρώ τη μία ώρα, είτε σε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Αθήνα είτε στον χώρο σας…».

Αίσθηση προκαλεί ότι στη «ροζ» σελίδα «διαφημιζόταν» η άφιξη μοντέλων στην Αθήνα μέσω ανάρτησης πολλών φωτογραφιών, αναφέροντας κάθε φορά τη σχετική ημερομηνία άφιξης, ενώ οι υποψήφιοι πελάτες καλούνταν να κλείσουν «εγκαίρως ραντεβού».

Για την εξάρθρωση του κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων έλαβε χώρα αστυνομική επιχείρηση σε τρία ξενοδοχεία της Αθήνας, ενώ συνολικά έγιναν οχτώ συλλήψεις (εφτά Αλβανών και ενός Αιγύπτιου).

Οι αστυνομικοί απελευθέρωσαν συνολικά 15 γυναίκες, εκ των οποίων οι εννιά με καταγωγή από τη Βραζιλία, τρεις από την Κολομβία, δύο από τη Βενεζουέλα και μία από το Μαρόκο.

Η έρευνα ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2022 μετά από πληροφορίες για δράση κυκλώματος που εκμεταλλευόταν γυναίκες από χώρες της Λατινικής Αμερικής, με σκοπό την οικονομική και σεξουαλική τους εκμετάλλευση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μέλη της οργάνωσης στρατολογούσαν αλλοδαπές γυναίκες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τις οποίες μετέφεραν στη χώρα μας και τις εγκαθιστούσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της περιοχής των Αθηνών, όπου διέμεναν υπό άσχημες συνθήκες, επιτηρώντας πλήρως τις κινήσεις τους.

Εν συνεχεία, τις εξανάγκαζαν να πραγματοποιούν ερωτικά ραντεβού με «πελάτες» έναντι χρηματικής αμοιβής, τα οποία (ραντεβού) κανονίζονταν μέσω «γραφείου» που λειτουργούσε σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, προβαίνοντας με τον τρόπο αυτό στην κατ’ επάγγελμα γενετήσια εκμετάλλευσή τους.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν εγκαταστήσει τηλεφωνικό κέντρο (call center) στην Αθήνα και επί της οδού Αλκιβιάδου. Εκεί εργάζονταν οι «τηλεφωνήτριες» της οργάνωσης, κάθε μέρα και σε βάρδιες από την 11:00 ώρα έως την 06:00 ώρα της επομένης. Προς τούτο, χρησιμοποιούσαν εκ περιτροπής συγκεκριμένες τηλεφωνικές συνδέσεις αποκλειστικά για να κανονίζουν ερωτικά ραντεβού μεταξύ υποψήφιων «πελατών» και μεγάλου αριθμού εκδιδομένων γυναικών, που διαφημίζονταν μέσω «ροζ» ιστοσελίδας.

Οι «τηλεφωνήτριες» επικοινωνούσαν με στέλεχος του κυκλώματος προς λήψη οδηγιών και κατευθύνσεων σχετικά με θέματα που αφορούν την εν γένει λειτουργία του γραφείου, τους οδηγούς-μεταφορείς των εκδιδόμενων γυναικών, σχετικά με τις μεταφορές των εκδιδόμενων γυναικών στα προκαθορισμένα ραντεβού με τους «πελάτες», την παρακράτηση από αυτές της εκάστοτε αμοιβής του γραφείου και άλλα θέματα πληρωμών εξωτερικών συνεργατών και τον ιδιοκτήτη του κεντρικού ξενοδοχείου ή τους εξουσιοδοτημένους υπάλληλους του, σχετικά με τα ζητήματα διαμονής των εκδιδόμενων γυναικών, πληρωμής του ξενοδοχείου και χρήσης των δωματίων αυτού για ερωτικά ραντεβού των γυναικών με τους «πελάτες».

Στις επικοινωνίες τους με τους υποψήφιους «πελάτες», οι «τηλεφωνήτριες» τους ενημέρωναν για την «ροζ» ιστοσελίδα στην οποία μπορούσαν να δουν τα προφίλ των εκδιδόμενων γυναικών, τα οποία (προφίλ) περιελάμβαναν ημίγυμνες φωτογραφίες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση, την καταγωγή, τις τιμές και τις υπηρεσίες που παρείχαν.

Επιπλέον, οι «τηλεφωνήτριες» τους εξηγούσαν τις επιλογές συνεύρεσης με τις εκδιδόμενες γυναίκες τόσο στο ξενοδοχείο όπου αυτές διέμεναν, όσο και σε δικό τους χώρο ή άλλο ξενοδοχείο που αυτοί θα επέλεγαν.

Το κύκλωμα είχε υπεύθυνο για την εν γένει λειτουργία του γραφείου ερωτικών ραντεβού και είχε συντονιστικό ρόλο σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του γραφείου.

Επίσης, είχε επιφορτίσει τις «τηλεφωνήτριες» να ενεργούν για λογαριασμό του γραφείου σε θέματα πληρωμών εξωτερικών συνεργατών και επίλυσης ζητημάτων με υποψήφιους «πελάτες».

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά τη χαρτογράφηση της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, τη διαπίστωση του βαθμού εμπλοκής εκάστου μέλους και την εξακρίβωση των επίδικων χώρων (ξενοδοχείο, τηλεφωνικό κέντρο, κατοικίες κλπ), εκπονήθηκε επιχειρησιακό σχέδιο, με σκοπό αφενός τον εντοπισμό των ευάλωτων γυναικών, αφετέρου τη σύλληψη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Βραδινές ώρες της 17-02-2023, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή και την παρουσία εκπροσώπων της Εθνικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Μετανάστευσης της Κολομβίας (Policía Nacional de Colombia), της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα- HSI – Homeland Security Investigations), καθώς και των Μ.Κ.Ο. «OUR GREECE» και «Α21», εξειδικευμένες στην αρωγή και προστασία των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, κανονίστηκαν ερωτικά ραντεβού με εκδιδόμενες του «γραφείου» σε ξενοδοχεία των Νοτίων και Βορείων Προαστίων, καθώς και εντός του ξενοδοχείου όπου ήταν εγκατεστημένες οι εκδιδόμενες. Οι αστυνομικοί προσποιούμενοι τους πελάτες μετέβησαν σε δωμάτια των ξενοδοχείων όπου τους παρουσιάστηκαν οι εκδιδόμενες. Αφού αυτές παρέλαβαν τα συμφωνηθέντα (προσημειωμένα) χρηματικά ποσά για την πραγματοποίηση των ερωτικών συνευρέσεων, τους γνωστοποιήθηκε η ιδιότητα των Αστυνομικών και προσήχθησαν στην Υπηρεσία μας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή και την παρουσία εκπροσώπων της Εθνικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Μετανάστευσης της Κολομβίας (Policía Nacional de Colombia), της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα, HSI – Homeland Security Investigations), καθώς και των Μ.Κ.Ο. «OUR GREECE» και «Α21», εξειδικευμένες στην αρωγή και προστασία των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mega Stories – Δείτε την σημερινή εκπομπή(00.10) αφιερωμένη σε ανθρώπους που επέζησαν πολύνεκρων δυστυχημάτων(με την συμμετοχή του Λιμενικού, Γιώργου Παπαδόπουλου)

Το επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε ανθρώπους που επέζησαν πολύνεκρων δυστυχημάτων και οι οποίοι  μέσω του μοιράσματος αυτής τους της εμπειρίας στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας προς το τηλεοπτικό κοινό. Μεταξύ αυτών ο κύριος Γιώργος Παπαδόπουλος που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα και ο 

Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Βελτίωση του τρόπου επιλογής τόπου προτίμησης των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μετά από παρεμβάσεις της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αναφορικά με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο θεσμικό πλαίσιο των μεταθέσεων του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σας ενημερώνουμε ότι στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συμπεριλαμβάνεται τροποποίηση του άρθρου 28 του ν. 4504/2017, η οποία βελτιώνει τον

Συγχαρητήριο μήνυμα Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία των πεζοπόρων και μηχανοκίνητων τμημάτων που συμμετείχαν στη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, τιμώντας την 202η επέτειο από την έναρξη της Ελληνικής Παλιγγενεσίας. Με το

Προεδρική φρουρά: Εύζωνας λιποθύμησε στην σκοπιά (εικόνα)

Προσωρινή αναστάτωση επικράτησε με Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς, ο οποίος λιποθύμησε εν ώρα υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Εύζωνας αισθάνθηκε αδιαθεσία και χτύπησε το όπλο του, σε ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Άμεσα ο αξιωματικός υπηρεσίας έσπευσε κοντά του

Μετάβαση στο περιεχόμενο