Κύριοι Αρχηγοί ….. χάσατε !!

Κύριοι Αρχηγοί .. χάσατε !!

Του Αντιναυάρχου εα ΠΝ Κώστα Βουλγαράκη

Ήταν λάθος σας, που εμφανιστήκατε σε «Κοινή Συνέντευξη» με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Κυβέρνησης και γενικά, που δεχθήκατε να συμμετάσχετε σ’ ένα τέτοιο «απολογητικό» show, που τελικό (και ύπουλο) σκοπό είχε, να στοχοποιήσει ΕΣΑΣ, για να καλύψει τους πραγματικούς ΕΝΟΧΟΥΣ!!

Το θέμα της «Αντιμετώπισης Καταστροφών», είναι υπόθεση της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, καθώς εμπλέκονται πολλοί Φορείς, με πολύ μεγάλες ευθύνες και .. ΔΙΑΚΡΙΤΑ έργα, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν καν μαζί σας . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όπως έπρεπε και όφειλαν!! Έτσι, η Κοινή Γνώμη, εσάς είδε να απολογείστε και έτσι τώρα, θεωρεί ότι για όλα φταίγατε ΕΣΕΙΣ και οι Κλάδοι Σ.Α. που εκπροσωπείτε!!

Λυπάμαι, προσβάλλατε το προσωπικό ΣΑΣ και απαξιώσατε, κηλιδώσατε τις μεγάλες προσπάθειες του, τις ηρωικές προσπάθειες του!!

Μπερδέψατε τον κόσμο και με τον τρόπο αυτό, καλύψατε τους πραγματικούς ΕΝΟΧΟΥΣ, τους εξαφανισμένους ΕΝΟΧΟΥΣ!!

Αντί να περιοριστείτε στο έργο σας, αποκλειστικά στο “επιχειρησιακό έργο” σας και να απολογηθείτε για τις συγκεκριμένες ευθύνες σας, εσείς επεκταθήκατε στις μεγάλες ευθύνες των κρυπτόμενων πραγματικών ΕΝΟΧΩΝ και έτσι, επωμιστήκατε ακεραία την ευθύνη τους …. ευθύνες που ΔΕΝ σας ανήκαν!! ΓΙΑΤΙ !?

Γνωρίζω καλά το Σχέδιο Ξενοκράτης και τις δομές λειτουργίας της Πολιτικής Προστασίας και πως όλα αυτά εφαρμόζονται (έχω συμμετάσχει)!!

. Και επειδή γνωρίζω, γι’ αυτό πονώ για την αδικία, γι’ αυτό και οργίζομαι διότι, με τη συναίνεση ΣΑΣ, αποπροσανατολίζετε τον κόσμο και συγκαλύπτετε τους ΕΝΟΧΟΥΣ, ντροπιάζοντας το προσωπικό σας!!

Ντροπή σας!!

Χάσατε πλέον το προσωπικό σας, τους συνεργάτες σας, καθώς και το ηθικό δικαίωμα σας, να ηγείστε αυτών!!

Ανεξάρτητα αυτών, χάσατε διπλά επίσης, σε κύρος, σε ήθος και σε αγωγή, αυτών δηλαδή των αρετών, που διδαχθήκαμε στις Σχολές μας, διότι ανεξάρτητα των όποιων ευθυνών, δεν ζητήσατε μια έστω ΣΥΓΝΩΜΗ για τους νεκρούς, δίνοντας έτσι το παράδειγμα και στους ανάγωγους πολιτικούς δίπλα σας, για να κάνουν το ίδιο!!

Δεν αρκεί να είναι κάποιος μορφωμένος, για να είναι ικανός να ηγηθεί!!

Κρίμα !!

http://www.enoplos.gr/2018/07/blog-post_288.html

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα είναι η 22η διπλωματική δύναμη στον κόσμο – Οι 10 κορυφαίες χώρες

Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 22η θέση παγκοσμίως μεταξύ των χωρών με τη μεγαλύτερη διπλωματική ισχύ, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη Διπλωματίας 2024 που καταρτίζει το  Ινστιτούτο Lowy της Αυστραλίας. Η έκθεση απεικονίζει τα διπλωματικά δίκτυα 66 χωρών και εδαφών της Ασίας,

Πώς έφθασε η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη των δέκα – Το DNA, οι σημειώσεις και οι «γκάφες»

Στις 19 Ιανουαρίου 2024, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την έκρηξη βόμβας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Πετράλωνα, δύο από τους πρόσφατα συλληφθέντες για τρομοκρατία ακούγονται να λένε σε μεταξύ τους συνομιλία: «Να πας να το μπουμπουνίσεις, να κάτσεις να

Γιατί ο Φεβρουάριος έχει 29 μέρες, φέτος;

Χωρίς δίσεκτα έτη, το χειμερινό ηλιοστάσιο θα έπεφτε τον Ιούνιο. Αυτό θα συνέβαινε επειδή ο χρόνος περιστροφής της Γης γύρω από τον Ήλιο δεν διαρκεί ακριβώς 365 ημέρες. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της NASA, το ηλιακό έτος (περιστροφή Γης περί

ΑΑΔΕ: Στενεύουν τα περιθώρια λαθρεμπορίας καυσίμων – Νέα ψηφιακά εργαλεία φορολογικής εποπτείας τίθενται σε λειτουργία

Την έναρξη ηλεκτρονικής παραλαβής στο σύστημα Εισροών-Εκροών των δεδομένων από τις Φορολογικές Αποθήκες και τις Αποθήκες Τελωνειακής Αποταμίευσης και τη λειτουργία της ψηφιακής εφαρμογής Μητρώου Δεξαμενών Ενεργειακών Προϊόντων Πλωτών Μέσων (Δεξαμενοπλοίων) ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ. Συγκεκριμένα, με εγκυκλίους του διοικητή της ΑΑΔΕ,

Μετάβαση στο περιεχόμενο