Κύριοι Αρχηγοί ….. χάσατε !!

Κύριοι Αρχηγοί .. χάσατε !!

Του Αντιναυάρχου εα ΠΝ Κώστα Βουλγαράκη

Ήταν λάθος σας, που εμφανιστήκατε σε «Κοινή Συνέντευξη» με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Κυβέρνησης και γενικά, που δεχθήκατε να συμμετάσχετε σ’ ένα τέτοιο «απολογητικό» show, που τελικό (και ύπουλο) σκοπό είχε, να στοχοποιήσει ΕΣΑΣ, για να καλύψει τους πραγματικούς ΕΝΟΧΟΥΣ!!

Το θέμα της «Αντιμετώπισης Καταστροφών», είναι υπόθεση της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, καθώς εμπλέκονται πολλοί Φορείς, με πολύ μεγάλες ευθύνες και .. ΔΙΑΚΡΙΤΑ έργα, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν καν μαζί σας . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όπως έπρεπε και όφειλαν!! Έτσι, η Κοινή Γνώμη, εσάς είδε να απολογείστε και έτσι τώρα, θεωρεί ότι για όλα φταίγατε ΕΣΕΙΣ και οι Κλάδοι Σ.Α. που εκπροσωπείτε!!

Λυπάμαι, προσβάλλατε το προσωπικό ΣΑΣ και απαξιώσατε, κηλιδώσατε τις μεγάλες προσπάθειες του, τις ηρωικές προσπάθειες του!!

Μπερδέψατε τον κόσμο και με τον τρόπο αυτό, καλύψατε τους πραγματικούς ΕΝΟΧΟΥΣ, τους εξαφανισμένους ΕΝΟΧΟΥΣ!!

Αντί να περιοριστείτε στο έργο σας, αποκλειστικά στο “επιχειρησιακό έργο” σας και να απολογηθείτε για τις συγκεκριμένες ευθύνες σας, εσείς επεκταθήκατε στις μεγάλες ευθύνες των κρυπτόμενων πραγματικών ΕΝΟΧΩΝ και έτσι, επωμιστήκατε ακεραία την ευθύνη τους …. ευθύνες που ΔΕΝ σας ανήκαν!! ΓΙΑΤΙ !?

Γνωρίζω καλά το Σχέδιο Ξενοκράτης και τις δομές λειτουργίας της Πολιτικής Προστασίας και πως όλα αυτά εφαρμόζονται (έχω συμμετάσχει)!!

. Και επειδή γνωρίζω, γι’ αυτό πονώ για την αδικία, γι’ αυτό και οργίζομαι διότι, με τη συναίνεση ΣΑΣ, αποπροσανατολίζετε τον κόσμο και συγκαλύπτετε τους ΕΝΟΧΟΥΣ, ντροπιάζοντας το προσωπικό σας!!

Ντροπή σας!!

Χάσατε πλέον το προσωπικό σας, τους συνεργάτες σας, καθώς και το ηθικό δικαίωμα σας, να ηγείστε αυτών!!

Ανεξάρτητα αυτών, χάσατε διπλά επίσης, σε κύρος, σε ήθος και σε αγωγή, αυτών δηλαδή των αρετών, που διδαχθήκαμε στις Σχολές μας, διότι ανεξάρτητα των όποιων ευθυνών, δεν ζητήσατε μια έστω ΣΥΓΝΩΜΗ για τους νεκρούς, δίνοντας έτσι το παράδειγμα και στους ανάγωγους πολιτικούς δίπλα σας, για να κάνουν το ίδιο!!

Δεν αρκεί να είναι κάποιος μορφωμένος, για να είναι ικανός να ηγηθεί!!

Κρίμα !!

http://www.enoplos.gr/2018/07/blog-post_288.html

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεαρός θα δικαστεί για τη μεταφορά επτά παράνομων αλλοδαπών στη Ρόδο

Για τη μεταφορά επτά αλλοδαπών από τα τουρκικά παράλια στο νησί μας, κατηγορείται 21χρονος Σύριος που συνελήφθη από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και στις αρχές Δεκεμβρίου θα δικαστεί από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου. Ο 21χρονος (κατά δήλωσή

Διεθνές Σχολείο της Θάλασσας: Οι εκπαιδευτικές δράσεις συνεχίζονται δυναμικά στην καρδιά του χειμώνα

Πλησιάζοντας πλέον στην καρδιά του χειμώνα, το Διεθνές Σχολείο της Θάλασσας (International School of the Sea) του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» συνεχίζει δυναμικά, παρά τις συχνά αντίξοες καιρικές συνθήκες, τις δράσεις εκπαίδευσης στην εφαρμοσμένη έρευνα πεδίου για την προστασία των

Επίσκεψη Μαθητών του Δημοτικού Μειονοτικού Σχολείου Ασωμάτων Ροδόπης σε Μονάδες της ΠΑ

Την Παρασκευή 25 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Μειονοτικού Σχολείου Ασωμάτων Ροδόπης, επισκέφθηκαν την 123 Σμηναρχία Τεχνικής Εκπαίδευσης (123ΣΤΕ), το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και την 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ),

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Εθνική Διακλαδική Άσκηση «ΚΟΛΟΣΣΟΣ – 22»

Την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, παρακολούθησε την διεξαγωγή της τελικής φάσης της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) με την ονομασία «ΚΟΛΟΣΣΟΣ-22». Η άσκηση έλαβε χώρα από