Κύρωση πινάκων έκτακτης κρίσης κατωτέρων αξιωματικών Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. για το έτος 2022 μετά προαγωγής τους στον επόμενο βαθμό

Με το Προεδρικό Διάταγμα, που εκδόθηκε στην Αθήνα την 23 Φεβρουρίου 2022 μετά από πρόταση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με τις διατάξεις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 74 του Κώδικα του Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, ο οποίος κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν.3079/2002 (Α΄ 311), της παρ.2 του άρθρου 5 του π.δ.38/2012 (Α΄75) και της περ. (β) της παρ. 1 και της παρ. 4 του άρθρου 7, καθώς και της παρ. 2 του άρθρου 28 του π.δ. 81/2012 (Α΄ 139):

 

1. Κυρώνονται οι πίνακες έκτακτης κρίσης Κατώτερων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προερχόμενων από τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος και από διακεκριμένους αθλητές, στους οποίους απονεμήθηκε ο βαθμός του Σημαιοφόρου, που συνέταξε το Κατώτερο Συμβούλιο Κρίσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής έτους 2021 (πρακτικό 28 Ιανουαρίου 2022), ως ακολούθως:

Α. Για Ανθυποπλοιάρχους Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, που προέρχονται από τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος, για το έτος 2022, κατ΄ εφαρμογή της περ. (β) της παρ.1 και της παρ. 4 του άρθρου 7 του π.δ.81/2012:

 Π ί ν α κ α ς Α΄

«Προακτέων»

1. Σταματίου Μαρία του Αλεξάνδρου (Α.Μ. 3885)

2. Καραντζιά Μαρία του Μιχαήλ (Α.Μ. 3890)

 Π ί ν α κ α ς Β’ 

«Παραμενόντων στον ίδιο βαθμό»

Ουδείς

 Π ί ν α κ α ς Γ΄

«Αποστρατευτέων»

Ουδείς

Β. Για Ανθυποπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που προέρχεται από διακεκριμένους αθλητές στους οποίους απονεμήθηκε ο βαθμός του Σημαιοφόρου Λ.Σ., για το έτος 2022, σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. (β) της παρ.1 του άρθρου 7 και της παρ. 2 του άρθρου 28 του π.δ.81/2012:

Π ί ν α κ α ς Α΄

«Προακτέων»

Παυλίδης Θεοχάρης του Ιακώβου (Α.Μ. 3916)

2. Α. Προάγεται η Ανθυποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Σταματίου Μαρία του Αλεξάνδρου (Α.Μ. 3885), η οποία προέρχεται από τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος, στον βαθμό της Υποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων, λογιζομένης της προαγωγής αυτής από 19 Ιανουαρίου 2022, λόγω συμπληρώσεως των απαιτούμενων προσόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. (β) της παρ. 1 και της παρ. 4 του άρθρου 7 του π.δ. 81/2012.

Β. Προάγεται η Ανθυποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Καραντζιά Μαρία του Μιχαήλ (Α.Μ. 3890), η οποία προέρχεται από τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος, στον βαθμό της Υποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων, λογιζομένης της προαγωγής αυτής από 02 Φεβρουαρίου 2022, λόγω συμπληρώσεως των απαιτούμενων προσόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. (β) της παρ.1 και της παρ. 4 του άρθρου 7 του π.δ.81/2012.

Γ. Προάγεται ο Ανθυποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής Παυλίδης Θεοχάρης του Ιακώβου (Α.Μ. 3916), ο οποίος προέρχεται από διακεκριμένους αθλητές στους οποίους απονεμήθηκε ο βαθμός του Σημαιοφόρου Λ.Σ., στον βαθμό του Υποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, λογιζομένης της προαγωγής αυτής από 03 Ιανουαρίου 2022, λόγω συμπληρώσεως των απαιτούμενων προσόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. (β) της παρ.1 του άρθρου 7 και της παρ.2 του άρθρου 28 του π.δ. 81/2012.

(Αριθ.Πρωτ.Βεβ. Υ.ΝΑ.Ν.Π./ΓΔΟΥ/ΔΟΔ: 1722/25-02-2022)

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύβοια: Στο σπίτι του αγνοούμενου βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και ανοιχτό το ραδιόφωνο

Κανένα ίχνος ζωής δεν έχει δώσει ο 69χρονος που αγνοείται από την παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια, ενώ φαίνεται ότι ο άτυχος άνδρας έχει χαθεί στη θάλασσα. Πλωτό του Λιμενικού και ένα περιπολικό όχημα υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ συμμετέχουν

Ύδρα: Δίωξη για κακούργημα με ενδεχόμενο δόλο για καπετάνιο και 12 μέλη του πληρώματος – Άφαντοι στο Καζακστάν οι ενοικιαστές

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για εμπρησμό δασικής έκτασης, με ενδεχόμενο δόλο, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά, εναντίον του καπετάνιου και 12 μελών του πληρώματος του σκάφους, από το οποίο εκτοξεύτηκαν πυροτεχνήματα, που προκάλεσαν πυρκαγιά στο δάσος της Ύδρας. Η δίωξη

Σε 7 ημέρες στη Γαλλία η «μητέρα των μαχών»: Το Λαϊκό Μέτωπο, η Λεπέν και ο Μακρόν

Η δημιουργία του «Λαϊκού Μετώπου» της συμμαχίας Κεντροαριστεράς – Αριστεράς με τη συμμετοχή των Σοσιαλιστών, των Πρασίνων, των Κομμουνιστών και της «Ανυπότακτης Γαλλίας» του Ζαν Λυκ Μελανσόν έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 30ης Ιουνίου.

Οι ΗΠΑ ψηφίζουν τον «σούπερ Μάριο» Ντράγκι για την επόμενη μέρα στην ΕΕ

Κανονικά, ένας Ιταλός τεχνοκράτης που ζητά αλλαγές πολιτικής για την οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρώπη δεν θα είχε συγκέντρωνε μεγάλη προσοχή στις ΗΠΑ, όμως ο Μάριο Ντράγκι δεν είναι ένας οποιοσδήποτε Ευρωπαίος. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας θα παρουσιάσει σύντομα το όραμά του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο