Μασκοφόροι επιστολογράφοι υπονομεύουν και διχάζουν τους αστυνομικούς

Χωρίς να έχουν το θάρρος της υπογραφής τους, δρουν στο σκοτάδι, υπονομευτικά και διχαστικά, «γλείφοντας και χαϊδεύοντας» όλους τους συναδέλφους (Σ.Α.Ε.Α., Τ.Ε.Μ.Α., Ανθυπαστυνόμους), χωρίς επί της ουσίας να προτείνουν το οτιδήποτε.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να διχάσουν και βγάζοντας τις μάσκες, ενδεχομένως, στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους τη σύγχυση και διχασμό που δημιουργούν, χωρίς βέβαια να υπολογίζουν ότι οι συνάδελφοι δεν «τρώνε κουτόχορτο» και γνωρίζουν πολύ καλά όλους μας, που με την υπογραφή μας και την παρουσία μας δίνουμε τον αγώνα όλα αυτά τα χρόνια. Με επιτυχίες και αποτυχίες, πάντοτε όμως στο φως και επώνυμα.

Ως προς το βαθμολόγιο ο υπογράφων έχει πάρει θέση επανειλημμένως θέτοντας «το δάκτυλο στον τύπο των ήλων». Και αυτή είναι σύμφωνη με τον ορθολογισμό και τις αρχές που οφείλει να πρεσβεύει ένα σύγχρονο κράτος δικαίου. Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να έχουν δικαίωμα στην εξέλιξη, γιατί αυτή είναι το σημαντικότερο κίνητρο για ατομική, υπηρεσιακή και κοινωνική πρόοδο.

Αυτή (η εξέλιξη) πρέπει να εδράζεται στις απαράβατες αρχές της αξιοκρατίας, της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής πορείας του καθενός συναδέλφου. Ο αγώνας μας έχει στόχο να διορθωθούν οι στρεβλώσεις πολλών ετών και αυτό δεν είναι εύκολο. Σε κάθε περίπτωση, εξ αντικειμένου, θα απαιτηθούν χρόνια για να αποκατασταθεί η βαθμολογική ιεραρχία και κανονικότητα στον οργανισμό της Αστυνομίας.

Δυστυχώς θαύματα δεν μπορούν να γίνουν. Αυτό όμως δεν θα το κάνουν οι μασκοφόροι επιστολογράφοι, αλλά αυτοί που αγωνίζονται και προσπαθούν στο φως αναλαμβάνοντας και το κόστος των επιλογών τους.

Βασίλης Βράντζας

Πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Αττικής

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To ιστορικό βύθισης του “Ναύαρχος Κουντουριώτης” στην Θεσσαλονίκη

Γράφει ο Νικόλαος Σιδηρόπουλος (Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο https://www.wreckhistory.com ) Το “Ναύαρχος Κουντουριώτης” καθελκύστηκε ως “War Charger” στις 18 Αυγούστου του 1918, και παρόλο που είχε σύντομη επιχειρησιακή ζωή μιας και ταξίδεψε  για μόλις τρία χρόνια, οι ατυχίες του ξεκίνησαν πριν καν

Σκάφος ΑΤ 35: Το πρώτο Ελληνικό φουσκωτό κατασκευασμένο από 100% ναυπηγικό αλουμίνιο

Ο Γιάννης και ο Μάρκος, ιδρυτές της Alpha Tango, γνωρίστηκαν το 2013 σαν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης όπου σπούδαζαν μηχανολόγοι ναυπηγοί. Το όραμα τους ήταν να σχεδιάσουν ένα μοναδικό σκάφος και να το βγάλουν σε παραγωγή. Πρώτη παρουσίαση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έβγαλε τον Πολάκη από συντονιστή – Όλες οι αλλαγές

Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Η πιο σημαντική από αυτές είναι η καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από την θέση του συντονιστή στις Ειδικές Επιτροπές Παρακολούθησης Κοινοβουλευτικού Έργου, τοποθετώντας τον ωστόσο ως τομεάρχης στον τομέα Διάφανειας, θέση που είχε επί Τσίπρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο