Με εντολή Α/ΓΕΣ ιδρύονται ”ΚΑΑΥ” για τους ΕΠΟΠ

Μάλιστα ο Αρχηγός ΓΕΣ, έδωσε εντολή, να δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή, εκτός των επιπλέον ΣΟΑ και ξενώνων και στις παραθεριστικές κατοικίες των ΕΠΟΠ.

Μέριμνα υπέρ των στελεχών και των οικογενειών του Στρατού Ξηράς  και συγκεκριμένα των ΕΠΟΠ επιδιώκει ο Αρχηγός ΓΕΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ιδρύονται από φέτος ”ΚΑΑΥ” για τους Επαγγελματίες Οπλίτες.

Η αρχή αναμένεται να γίνει από την Αλεξανδρούπολη, όπου σε λίγο καιρό και για πρώτη φορά, τα χαμηλόβαθμα στελέχη, θα αποκτήσουν εκτός από τα δικά τους οικήματα και δικά τους ΚΑΑΥ.

Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, Μάκρης Αλεξανδρούπολης, δίπλα από τα ήδη υπάρχοντα ΚΑΑΥ, συνεργεία διαμορφώνουν αυτή τη στιγμή το χώρο, όπου θα φιλοξενήσουν για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, συνολικά για όλες τις παραθεριστικές σειρές, 60 οικογένειες ΕΠΟΠ παραθεριστών.

Ο αριθμός των 60 ΕΠΟΠ, για την τρέχουσα περίοδο, είναι επιπλέον των όσων Επαγγελματιών Οπλιτών, έχουν επιλεγεί για τα ΚΑΑΥ Μάκρης κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πολύ περισσότερες οικογένειες χαμηλόβαθμων στελεχών θα παραθερίσουν, αρχικά σε υπερσύγχρονα κοντέινερ και κατόπιν σε παραθεριστικές κατοικίες, που θα κατασκευαστούν.

Μάλιστα ο Αρχηγός ΓΕΣ, έδωσε εντολή, να δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή, εκτός των επιπλέον ΣΟΑ και ξενώνων και στις παραθεριστικές κατοικίες των ΕΠΟΠ.

Tο μέτρο δεν έχει σκοπό να διαχωρίσει τους Επαγγελματίες Οπλίτες από τους υπόλοιπους υπαξιωματικούς, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες σε όλα τα ΚΑΑΥ στη χώρα, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους όλων των βαθμών και προελεύσεων, όπως και να συμμετέχουν στην ετήσια διαδικασία παραθερισμού των ΚΑΑΥ.

Στόχος του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, είναι να δοθεί η δυνατότητα παραθερισμού, όπου αυτό είναι εφικτό, σε περισσότερους Επαγγελματίες Οπλίτες.

Πραγματικό έτος μέριμνας οικογενειών στρατιωτικών το 2023, με όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν…

Αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης- Η υποδειγματική στάση της δημοκρατικής και ουμανιστικής πατρίδας μας, σε αντιδιαστολή με τον τούρκικο αναθεωρητισμό..

Του Αντιστρατήγου Π.Σ. ε.α. Γιάννη Σταμούλη Με πρόσφατη την επανεκλογή του Προέδρου της εξ ανατολών γείτονας, είναι ιδιαίτερο σημαντικό στην πατρίδα μας, όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, αλλά το κυριότερο, στοιχισμένες στην διεθνή νομιμότητα, ειδικά για τα ζητήματα

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο Γιάννης Αποστολίδης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε… στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να

Αναγκαίοι οι ναυαγοσωστικοί σταθμοί στο Αιγαίο

Πάρης Τσιριγώτης • [email protected] Την ανάγκη ύπαρξης επιχειρησιακού σχεδίου στο Αιγαίο, με τη δημιουργία ναυαγοσωστικών σταθμών για την ταχεία και άμεση αντιμετώπιση έκτακτων ναυτικών συμβάντων, επισημαίνει στη «Ν» ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (ΕΠΡΝ) Παύλος Ξηραδάκης.   Με αφορμή

15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας[Βίντεο]

Ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών διοργάνωσε το, Σάββατο 3 Ιουνίου, την 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας. Πάνω από 80 φουσκωτά σκάφη από όλη την Ελλάδα πέρασαν από την Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου. Το Eviathema επιβιβάστηκε

Μετάβαση στο περιεχόμενο