Με εντολή Α/ΓΕΣ ιδρύονται ”ΚΑΑΥ” για τους ΕΠΟΠ

Μάλιστα ο Αρχηγός ΓΕΣ, έδωσε εντολή, να δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή, εκτός των επιπλέον ΣΟΑ και ξενώνων και στις παραθεριστικές κατοικίες των ΕΠΟΠ.

Μέριμνα υπέρ των στελεχών και των οικογενειών του Στρατού Ξηράς  και συγκεκριμένα των ΕΠΟΠ επιδιώκει ο Αρχηγός ΓΕΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ιδρύονται από φέτος ”ΚΑΑΥ” για τους Επαγγελματίες Οπλίτες.

Η αρχή αναμένεται να γίνει από την Αλεξανδρούπολη, όπου σε λίγο καιρό και για πρώτη φορά, τα χαμηλόβαθμα στελέχη, θα αποκτήσουν εκτός από τα δικά τους οικήματα και δικά τους ΚΑΑΥ.

Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, Μάκρης Αλεξανδρούπολης, δίπλα από τα ήδη υπάρχοντα ΚΑΑΥ, συνεργεία διαμορφώνουν αυτή τη στιγμή το χώρο, όπου θα φιλοξενήσουν για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, συνολικά για όλες τις παραθεριστικές σειρές, 60 οικογένειες ΕΠΟΠ παραθεριστών.

Ο αριθμός των 60 ΕΠΟΠ, για την τρέχουσα περίοδο, είναι επιπλέον των όσων Επαγγελματιών Οπλιτών, έχουν επιλεγεί για τα ΚΑΑΥ Μάκρης κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πολύ περισσότερες οικογένειες χαμηλόβαθμων στελεχών θα παραθερίσουν, αρχικά σε υπερσύγχρονα κοντέινερ και κατόπιν σε παραθεριστικές κατοικίες, που θα κατασκευαστούν.

Μάλιστα ο Αρχηγός ΓΕΣ, έδωσε εντολή, να δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή, εκτός των επιπλέον ΣΟΑ και ξενώνων και στις παραθεριστικές κατοικίες των ΕΠΟΠ.

Tο μέτρο δεν έχει σκοπό να διαχωρίσει τους Επαγγελματίες Οπλίτες από τους υπόλοιπους υπαξιωματικούς, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες σε όλα τα ΚΑΑΥ στη χώρα, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους όλων των βαθμών και προελεύσεων, όπως και να συμμετέχουν στην ετήσια διαδικασία παραθερισμού των ΚΑΑΥ.

Στόχος του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, είναι να δοθεί η δυνατότητα παραθερισμού, όπου αυτό είναι εφικτό, σε περισσότερους Επαγγελματίες Οπλίτες.

Πραγματικό έτος μέριμνας οικογενειών στρατιωτικών το 2023, με όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν…

Αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «λεωφόρος» της κοκαΐνης

Έξι φορτηγά γεμάτα με στρατιώτες και αστυνομικούς έφτασε μέσα στη νύχτα έξω από ένα σπίτι στο Γκουαγιακίλ του Ισημερινού. Η πόρτα του σπιτιού έγραφε πως «ενοικιάζεται» και τα φώτα ήταν σβηστά. Ωστόσο, δεν πτοήθηκαν από το φαινομενικά άδειο σπίτι καθώς

Βυθίζεται το ελληνόκτητο πλοίο που χτυπήθηκε από τους Χούθι – Αναφορές για νεκρό

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το πλοίο έχει υποστεί σοβαρή βλάβη στο μηχανοστάσιο, πλέει εδώ και ώρες ακυβέρνητο και παρουσιάζει εισροή υδάτων. Αναφορές σε αραβικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι υπάρχει ένα νεκρός από το πλήρωμα. Το ελληνικό λιμενικό διευκρίνισε ότι ανάμεσα στα

Γιώργος Αυτιάς: Στρασβούργο

Ακόμη και στους αριθμούς μπορεί κανείς να ασκήσει ερμηνευτική βία. Μπορεί να βλέπει στα εκλογικά μεγέθη όχι αυτό που μετράνε, αλλά το είδωλο των προκαταλήψεών του. Κάπως έτσι, κάποιοι είχαν «διαβάσει» το αποτέλεσμα προτού καν κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή.

Αρχίζει η δικαστική μάχη δισ. ευρώ για τα εγκλωβισμένα αεροσκάφη

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες leasing αεροσκαφών ξεκίνησαν τη δικαστική μάχη εναντίον των ασφαλιστικών εταιρειών στο Δουβλίνο, μία αναμέτρηση στην οποία παίζονται αποζημιώσεις τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ για αεροσκάφη που παραμένουν αποκλεισμένα στη Ρωσία. Οι εκμισθωτές έχουν εγείρει αγωγές κατά δεκάδων

Μετάβαση στο περιεχόμενο