Με ευρύ “σκορ” η νίκη του συνδυασμού “ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ” στις Εκλογές της ΕΠΛΣ Αττικής – Πειραιά & Νήσων

Μεγάλη η νίκη του συνδυασμού “ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ” .

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός, στις  πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν  για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο σωματείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ την ένωση Αττικής, η “ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ” κατέλαβε την πρώτη θέση.

Η διαφορά που κατεγράφη μεταξύ των συνδυασμών (σύμφωνα με τους γνωρίζοντες) αποτελεί ίσως  την μεγαλύτερη  στην ιστορία της ένωσης.

Η εκλογές όμως  ολοκληρώθηκαν. Τώρα ήρθε  η ώρα της ευθύνης για τους νικητές.

Είναι μια κομβική ώρα, μια ευκαιρία ανασύνταξης δυνάμεων.

Οφείλει να αποδείξει  ότι όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, τα εννοούσε.

Επίσης να δείξει σε όσους έχουν βαλθεί να  ¨τρελάνουν”  το προσωπικό ΛΣ, ότι μπορεί  να δίνει τις απαντήσεις που πρέπει σε όσους το αξίζουν.

 

Ανακοίνωση συνδυασμού “ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ”

“Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας των μελών της ΕΠΛΣ Αττικής- Πειραιά & Νήσων και από το σύνολο της ψηφοφορίας προέκυψαν τα κάτωθι:

Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης ανά υποψηφίων.

Ως ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία τα μέλη της Ένωσής μας εκφράστηκαν με την ψήφο τους επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τις θέσεις και τη στάση μας!

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας με πολλές πράξεις και λιγότερα λόγια.”

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τι προβλέπει το πδ 11/21 για τις τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ενόψη της υποβολής ενδικοφανών προσφυγών  κατά αποφάσεων μεταθέσεων και για την υποβοήθηση των μετατιθέμενων στελεχών ΛΣ  παραθέτουμε ολόκληρο το πδ 11/21 μεταθέσεων. ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 11/2021 ΦΕΚ 21/Α/10-2-2021 Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κρήτη: Η «μαύρη» όψη των διακοπών – Θλιβερά στοιχεία για τους πνιγμούς στις παραλίες

Το 73,6% των θυμάτων είναι αλλοδαποί/τουρίστες – Τα επίσημα στοιχεία έως τις 15 Αυγούστου Τα υψηλά ποσοστά του τουρισμού αποτελούν τη φωτεινή όψη του ελληνικού καλοκαιριού με τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως υπάρχει και η άλλη, η πιο σκοτεινή,

Παρέμβαση προέδρου ΠΕΑΛΣ: Μονόδρομος η αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022

17-08-2022 ΘΕΜΑ: “Αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022” Αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το κόστος που μου αναλογεί, παρεμβαίνω ως κάτωθι:  Λίγες ημέρες μετά την κοινοποίηση των 200 μεταθέσεων έτους 2022 και λίγες ημέρες πριν τη χορήγηση ΦΠ

Το χρονικό της περιπέτειας των 38 μεταναστών στη νησίδα του Εβρου

Ενα κορίτσι 5 ετών από την ομάδα των Σύρων και Παλαιστινίων προσφύγων έχασε τη ζωή του, οι οποίοι από τις 7 Αυγούστου βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε νησίδα του ποταμού Εβρου, όπου φέρονται να είχαν προωθηθεί βάσει των μαρτυριών τους υπό την απειλή