Με ευρύ “σκορ” η νίκη του συνδυασμού “ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ” στις Εκλογές της ΕΠΛΣ Αττικής – Πειραιά & Νήσων

Μεγάλη η νίκη του συνδυασμού “ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ” .

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός, στις  πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν  για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο σωματείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ την ένωση Αττικής, η “ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ” κατέλαβε την πρώτη θέση.

Η διαφορά που κατεγράφη μεταξύ των συνδυασμών (σύμφωνα με τους γνωρίζοντες) αποτελεί ίσως  την μεγαλύτερη  στην ιστορία της ένωσης.

Η εκλογές όμως  ολοκληρώθηκαν. Τώρα ήρθε  η ώρα της ευθύνης για τους νικητές.

Είναι μια κομβική ώρα, μια ευκαιρία ανασύνταξης δυνάμεων.

Οφείλει να αποδείξει  ότι όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, τα εννοούσε.

Επίσης να δείξει σε όσους έχουν βαλθεί να  ¨τρελάνουν”  το προσωπικό ΛΣ, ότι μπορεί  να δίνει τις απαντήσεις που πρέπει σε όσους το αξίζουν.

 

Ανακοίνωση συνδυασμού “ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ”

“Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας των μελών της ΕΠΛΣ Αττικής- Πειραιά & Νήσων και από το σύνολο της ψηφοφορίας προέκυψαν τα κάτωθι:

Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης ανά υποψηφίων.

Ως ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία τα μέλη της Ένωσής μας εκφράστηκαν με την ψήφο τους επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τις θέσεις και τη στάση μας!

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας με πολλές πράξεις και λιγότερα λόγια.”

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκάφος ΑΤ 35: Το πρώτο Ελληνικό φουσκωτό κατασκευασμένο από 100% ναυπηγικό αλουμίνιο

Ο Γιάννης και ο Μάρκος, ιδρυτές της Alpha Tango, γνωρίστηκαν το 2013 σαν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης όπου σπούδαζαν μηχανολόγοι ναυπηγοί. Το όραμα τους ήταν να σχεδιάσουν ένα μοναδικό σκάφος και να το βγάλουν σε παραγωγή. Πρώτη παρουσίαση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έβγαλε τον Πολάκη από συντονιστή – Όλες οι αλλαγές

Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Η πιο σημαντική από αυτές είναι η καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από την θέση του συντονιστή στις Ειδικές Επιτροπές Παρακολούθησης Κοινοβουλευτικού Έργου, τοποθετώντας τον ωστόσο ως τομεάρχης στον τομέα Διάφανειας, θέση που είχε επί Τσίπρα.

Τακτικές Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

Το ΣΑΓΕ κατά την 7η Συνεδρίασή του, της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024, έκρινε ως ακολούθως : 1. Στο Πολεμικό Ναυτικό  α. «Διατηρητέους» τους: (1) Υποναύαρχο Βλάχο Κωνσταντίνο ΠΝ (2) Υποναύαρχο Φλώρο Γεώργιο ΠΝ (3) Υποναύαρχο Μικρόπουλο Θεόδωρο ΠΝ (4) Υποναύαρχο (Μ) Δημητρόγλου Παναγιώτη

Μετάβαση στο περιεχόμενο