Με κινητοποιήσεις- καταλήψεις προειδοποιεί ο Σύλλογος ΠΥ του Ναυτιλίας για το θέμα του πάρκινγκ

Με την ώρα θα πληρώνουν για πάρκινγκ οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ναυτιλίας για να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στο χώρο στάθμευσης, μπροστά από το Υπουργείο, στην Ακτή Βασιλειάδη!

Ήδη, ο ΟΛΠ/ Coscο, όπως καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, έχει αρχίσει τις αναγκαίες εργασίες για να διαμορφωθούν «οι βάσεις από σκυρόδεμα, στις οποίες θα τοποθετηθούν μπάρες εισόδου με κόμιστρο», στον χώρο, που χρησιμοποιείται από το σύνολο του προσωπικού ως χώρος στάθμευσης.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε καθώς ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων του προσωπικού από το 2004, οπότε και οι υπηρεσίες του Υπουργείου μεταφέρθηκαν στο κτήριο της Ακτής Βασιλειάδη.

Όλα αυτά τα χρόνια οι πάντες αμέλησαν (ή αδιαφόρησαν), ώστε να κατοχυρωθεί ο συγκεκριμένος χώρος ως χώρος στάθμευσης και μάλιστα το 2016 δεν εξαιρέθηκε από τη Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και ΟΛΠ/ Cosco «παρά το γεγονός ότι η αρμόδια Υπηρεσία του ΥΝΑΝΠ είχε εισηγηθεί την εξαίρεσή του και η οποία [εισήγηση], για άγνωστους λόγους, απορρίφθηκε».

«Έως σήμερα ο ΟΛΠ έχει υποβάλλει αρκετές εκδοχές προτάσεων- μελετών διαχείρισης για το Master Plan του λιμανιού, χωρίς, όμως, να έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων όπως απαιτείται.

Ενόσω λοιπόν βρισκόμαστε χρονικά σε μια περίοδο ημιτελών διαδικασιών δρομολογούνται επιχειρηματικές ενέργειες εισπρακτικού χαρακτήρα από την COSCO και εμείς ως εργαζόμενοι του δημοσίου, με πετσοκομμένο εισόδημα, καλούμαστε για άλλη μια φορά να πληρώσουμε κυριολεκτικά:• τις παραλείψεις της Πολιτικής Ηγεσίας,• την απαξίωση των αρμοδίων Υπηρεσιών,• την έλλειψη μέριμνας για την επερχόμενη οικονομική επιβάρυνση των στελεχών του φορέα μας• την έλλειψη πρόνοιας και φροντίδας για το προσωπικό», αναφέρει ο Σύλλογος, που καλεί την ηγεσία του Υπουργείου να επιλύσει το θέμα με ξεκάθαρο τρόπο διασφαλίζοντας τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ των εργαζόμενων στον επικείμενο ελεγχόμενο εξωτερικό χώρο.

Σε αντίθετη περίπτωση ο Σύλλογος προειδοποιεί με κινητοποιήσεις- καταλήψεις και ότι άλλο κριθεί αναγκαίο[email protected] Ε, όχι και να πληρώνουν πάρκινγκ οι εργαζόμενοι (πολιτικοί υπάλληλοι και λιμενικοί) στο Υπουργείο Ναυτιλίας, που αναγκαστικά πάνε με ΙΧ αφού βρίσκεται στην άλλη άκρη του λιμανιού. Ντροπή!

ΠΗΓΗ:pireas2day.blogspot.com

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λαιμός: Γιορτάζει τα 50 χρόνια του στη μουσική και τη θάλασσα με μια συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

«Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος»: Η παραπάνω άποψη του Νίτσε μοιάζει να εκφράζει απόλυτα τον Γιώργο Λαιμό, έναν άνθρωπο που, επί σειρά ετών, καταρρίπτει τα στερεότυπα που θέλουν τους πλούσιους και ισχυρούς να θεωρούν την κάθε μορφής ευαισθησία

Συνταξιούχος αστυνομικός έπεσε θύμα απάτης από κέντρο αισθητικής, του πήραν μισό εκατομμύριο ευρώ

Νέα στοιχεία για καταγγελίες που αφορούν τον όμιλο κλινικών αισθητικής δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής που εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού υπαλλήλων ανταγωνιστικής επιχείρησης φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για την περίπτωση ενός συνταξιούχου αστυνομικού που αναγκάστηκε να δώσει μισό εκατ.

Ο ιός που αυξάνει κατά 30% τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος

Απειλή και μάλιστα μακροπρόθεσμη για την ομαλή καρδιαγγειακή λειτουργία θα μπορούσε να αποτελέσει ο ιός του έρπητα ζωστήρα, όπως αποκαλύπτει νεότερη συγκεντρωτική μελέτη Αυξημένο κίνδυνο για την υγεία της καρδιάς μπορεί να προκαλέσει ο ιός του έρπητα ζωστήρα, σύμφωνα με

Ο 28χρονος που εκτελέστηκε ως ο «Δράκος του Σέιχ Σου»: «Μανούλα μου γλυκιά είμαι αθώος» – Το χρονικό της υπόθεσης

«Μανούλα μου γλυκιά είμαι αθώος, αθώος, αθώος…» ήταν τα τελευταία λόγια που κατάφερε να εκστομίσει ο 28χρονος Αριστείδης Παγκρατίδης πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος της Χωροφυλακής στις 07:06 το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου 1968. Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στο