Με τον ΥΦΥΝΑΝΠ Γιάννη Παππά συναντήθηκε η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου

Τον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κο Γιάννη Παππά, επισκέφθηκε η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου κ. Πόπη Νικολαϊδου, στο γραφείο του. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την Επαρχία μας.

Η αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της κίνησης στα λιμάνια της Καρπάθου και της Η.Ν. Κάσου.

Αρκετοί επισκέπτες επέλεξαν να έρθουν στα νησιά μας φέτος, λόγω της μείωσης του χρόνου του ταξιδιού. Ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων το οποίο και ικανοποιήθηκε. Άλλο ένα αίτημα είναι η μείωση του κόστους των εισιτηρίων, το οποίο και μετέφερε η Έπαρχος στον Υφυπουργό.

Επίσης του επισήμανε πόσο απαραίτητο είναι να αποδίδεται το Μεταφορικό Ισοδύναμο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό θα κάνει τους κατοίκους της Επαρχίας μας νοιώθουν ίσοι με τους κατοίκους της υπόλοιπης χώρας.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κος Νικολής Νίκος, ο οποίος και υποστηρίζει πάντα τις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιούνται στα νησιά μας.

Ο κ. Νικολής είχε πάντα άψογη συνεργασία με την Έπαρχο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου και θεωρεί δεδομένο ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και την επόμενη πενταετία.

Ο Υφυπουργός κος Παππάς δήλωσε για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον του για την Επαρχία μας και επισήμανε ότι θα είναι πάντα δίπλα μας για ότι χρειαστούμε».

Με τον υφυπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Παππά συναντήθηκε η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του