Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρωτοβουλία του ΔΣ/ΕΑΑΛΣ

Εξαιρετικά αποτελέσματα κατέγραψε η χθεσινή (20/11/2023) πρωτοβουλία του ΔΣ της ΕΑΑΛΣ (με συντονίστρια την Ταμία και Υπεύθυνη Τομέα Ισότητας κα Ελένη Κοντάκου) για δωρεάν εξέταση μαστογραφίας στο προαύλιο έμπροσθεν του κτιρίου ΥΝΑΝΠ/Αρχηγείου ΛΣ στη Δραπετσώνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο εξοπλισμός της κινητής μονάδας, που για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του ΔΣ/ΕΑΑΛΣ στάθμευσε από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα χτες στο χώρο μπροστά στο ΥΝΑΝΠ, έφτασε το ανώτατο επιτρεπόμενο ημερήσιο όριο των 40 μαστογραφιών.

Επιπλέον των ανωτέρω, ο γιατρός και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος που συμμετείχε στο συνεργείο της κινητής μονάδας, διενήργησε άλλες 10 ψηλαφίσεις. ενώ το σύνολο των γυναικών που προσήλθαν για εξέταση έφτασε τις πενήντα πέντε (55).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Την πρωτοβουλία χαιρέτισε αυτοπροσώπως ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Παππάς, ο οποίος κατέβηκε ο ίδιος από το γραφείο του στο χώρο του κινητού συνεργείου για να συγχαρεί στο πρόσωπο της κας Ελένης Κοντάκου ολόκληρο το ΔΣ/ΕΑΑΛΣ για την ευγενική χειρονομία του.

Με αυτή την αφορμή και για τη στήριξη που παρείχαν τα σωματεία των ε.ε και πολιτικών υπαλλήλων, έκαστος με τον τρόπο του, στην πρωτοβουλία αυτή, εκφράζονται οι θερμές ευχαριστίες του ΔΣ/ΕΑΑΛΣ  και ιδιαιτέρως προς : την κα Βασιλική (Βανέσα) Αντωνάκου (Μέλος-Υπεύθυνη Τομέα Γυναικών Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών ΛΣ – ΠΕΑΛΣ), την κα Αιμιλία Βερροπούλου (Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας ΛΣ – ΠΣΥΜΕΛΣ), την κα Νικολέττα Κάκα (Μέλος ΔΣ και Υπεύθυνη Γραμματείας Γυναικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γυναικών – ΠΟΛ), την κα Ζωή Πεντότη (Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας – ΠΟΥΕΝ) και, τέλος, τον κ. Γιώργο Ελευθεράκη (Διεύθυνση Προσωπικού του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ), που φρόντισε για την αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση της λειτουργίας της κινητής μονάδας μαστογραφίας καθ’ όλη την παραμονή της στον αύλειο χώρο του ΥΝΑΝΠ, ως και για την απρόσκοπτη τροφοδοσία και επιμελητειακή μέριμνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που την στελέχωσε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, επίσης, απευθύνονται στο ως άνω προσωπικό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που έκανε την ιδέα του ΔΣ/ΕΑΑΛΣ πραγματικότητα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τέλος, να μην ξεχνούμε ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!!!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Mόνο το 13% των Ελλήνων γνωρίζει την παγκόσμια πρωτιά της ελληνικής ναυτιλίας, οι νέοι την αγνοούν εντελώς

Τεράστιο έλλειμα ενημέρωσης για τη μεγαλύτερη ναυτιλία του κόσμου, την ελληνόκτητη, έχει η ελληνική κοινωνία. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνεται από έρευνα που διεξήγαγε η Focus Bari, με θέμα: «Οι αντιλήψεις των Ελλήνων και οι προκλήσεις στη Ναυτιλία» σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.005

Κίτρινη κάρτα στην Ελλάδα για τις ώρες εργασίας

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες, πριν ακόμα θεσμοθετηθεί η εξαήμερη εργασία στις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας και σε εκείνες που εφαρμόζουν σύστημα με εναλλασσόμενες βάρδιες. Τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα η «Ν», κάνουν λόγο για ώρες εργασίας

von der Leyen: Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ε. Επιτροπής για 2η φορά

Με 401 ψήφους υπέρ της, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επανεξέλεξε πριν λίγο την κα Ursula von der Leyen για δεύτερη θητεία ως Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για ακόμη μια πενταετία η κα. von der Leyen θα βρίσκεται στο τιμόνι του κύριου

Κριμαία: Ουκρανικά ναυτικά drones έπληξαν τη βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής (βίντεο)

Ουκρανικά ναυτικά drones επιτέθηκαν σε βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής στην Κριμαία, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με στόχο το κέντρο διοίκησης, μια αποθήκη πυρομαχικών και εξοπλισμού, έναν υποσταθμό ισχύος, τεχνικές εγκαταστάσεις και θέσεις πυροβολικού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο