Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρωτοβουλία του ΔΣ/ΕΑΑΛΣ

Εξαιρετικά αποτελέσματα κατέγραψε η χθεσινή (20/11/2023) πρωτοβουλία του ΔΣ της ΕΑΑΛΣ (με συντονίστρια την Ταμία και Υπεύθυνη Τομέα Ισότητας κα Ελένη Κοντάκου) για δωρεάν εξέταση μαστογραφίας στο προαύλιο έμπροσθεν του κτιρίου ΥΝΑΝΠ/Αρχηγείου ΛΣ στη Δραπετσώνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο εξοπλισμός της κινητής μονάδας, που για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του ΔΣ/ΕΑΑΛΣ στάθμευσε από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα χτες στο χώρο μπροστά στο ΥΝΑΝΠ, έφτασε το ανώτατο επιτρεπόμενο ημερήσιο όριο των 40 μαστογραφιών.

Επιπλέον των ανωτέρω, ο γιατρός και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος που συμμετείχε στο συνεργείο της κινητής μονάδας, διενήργησε άλλες 10 ψηλαφίσεις. ενώ το σύνολο των γυναικών που προσήλθαν για εξέταση έφτασε τις πενήντα πέντε (55).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Την πρωτοβουλία χαιρέτισε αυτοπροσώπως ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Παππάς, ο οποίος κατέβηκε ο ίδιος από το γραφείο του στο χώρο του κινητού συνεργείου για να συγχαρεί στο πρόσωπο της κας Ελένης Κοντάκου ολόκληρο το ΔΣ/ΕΑΑΛΣ για την ευγενική χειρονομία του.

Με αυτή την αφορμή και για τη στήριξη που παρείχαν τα σωματεία των ε.ε και πολιτικών υπαλλήλων, έκαστος με τον τρόπο του, στην πρωτοβουλία αυτή, εκφράζονται οι θερμές ευχαριστίες του ΔΣ/ΕΑΑΛΣ  και ιδιαιτέρως προς : την κα Βασιλική (Βανέσα) Αντωνάκου (Μέλος-Υπεύθυνη Τομέα Γυναικών Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών ΛΣ – ΠΕΑΛΣ), την κα Αιμιλία Βερροπούλου (Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας ΛΣ – ΠΣΥΜΕΛΣ), την κα Νικολέττα Κάκα (Μέλος ΔΣ και Υπεύθυνη Γραμματείας Γυναικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γυναικών – ΠΟΛ), την κα Ζωή Πεντότη (Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας – ΠΟΥΕΝ) και, τέλος, τον κ. Γιώργο Ελευθεράκη (Διεύθυνση Προσωπικού του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ), που φρόντισε για την αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση της λειτουργίας της κινητής μονάδας μαστογραφίας καθ’ όλη την παραμονή της στον αύλειο χώρο του ΥΝΑΝΠ, ως και για την απρόσκοπτη τροφοδοσία και επιμελητειακή μέριμνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που την στελέχωσε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, επίσης, απευθύνονται στο ως άνω προσωπικό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που έκανε την ιδέα του ΔΣ/ΕΑΑΛΣ πραγματικότητα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τέλος, να μην ξεχνούμε ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!!!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί εμμένει η ΕΑΑΣ στη διάλυση των Μετοχικών Ταμείων Ναυτικού & Αεροπορίας;

Έκπληκτοι οι μερισματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού (και του Λιμενικού Σώματος) και της  Αεροπορίας παρατηρούν την έντονη παρασκηνιακή προσπάθεια και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), να μεταβάλει τους ιδρυτικούς νόμους για την αυτοτέλεια των Μετοχικών Ταμείων Στρατού –

Φρούριο η Αθήνα για επέτειο Γρηγορόπουλου και άφιξη Ερντογάν -Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί, drones και σκοπευτές

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις επόμενες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν. Για αύριο Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των συγκεντρώσεων και πορειών για τη συμπλήρωση 15

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυξήσεις στο πάγιο και στην κιλοβατώρα φέρνουν τα χρωματιστά τιμολόγια

Αυξήσεις στο πάγιο αλλά και χρεώσεις ανά κιλοβατώρα που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 20 λεπτά, φέρνουν τα νέα πράσινα τιμολόγια που ανακοίνωσαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.   Από τα τιμολόγια που ανακοίνωσαν οι εταιρείες προκύπτει ότι η πάγια

Η Βουλή… των ρεκόρ! Πρώτη φορά με 9 κόμματα

ο ρεκόρ των περισσότερων κομμάτων στη Βουλή… ισοφαρίστηκε στις εκλογές του Ιουλίου και, πλέον (με την εμφάνιση του νέου κόμματος, ονόματι Νέα Αριστερά)…. σπάει. Η επίδοση των β’ εκλογών του 2015, Σεπτέμβρη μήνα, λίγες εβδομάδες μετά το δημοψήφισμα και το νέο

Μετάβαση στο περιεχόμενο