Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος που σκότωσε με ψαλίδι τον αδελφό του είχε απασχολήσει τις Αρχές για ληστεία

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή – Διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία
Ποινικό παρελθόν προκύπτει πως έχει ο 18χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου με ένα ψαλίδι τον αδερφό του το βράδυ της Τρίτης… για μερικά ρούχα μέσα στο σπίτι τους στη .

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρνος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για ληστεία.

Στο μεταξύ, στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του 18χρονου προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές. Ο δράστης διώκεται πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Παρασκευή, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

Τον σκότωσε για μερικά ρούχα

Η δολοφονία έγινε το βράδυ της Τρίτης (26/12) στη Νέα Σμύρνη προκαλώντας σοκ, καθώς ο 18χρονος σκότωσε τον αδερφό του για μερικά ρούχα.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν περίπου στις 19.30 το απόγευμα ενώ στο σπίτι της οδού Σταδίου στη Νέα Σμύρνη βρίσκονταν ο θύτης 18 ετών, το θύμα 16 ετών, η μητέρα των δύο αδερφών, η γιαγιά τους καθώς και η κοπέλα του δράστη.

Τότε τα δύο παιδιά με αφορμή τα ρούχα άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα. Τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά τους προσπάθησαν να τους χωρίσουν ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο νεαροί βρέθηκαν στο πάτωμα να παίζουν μπουνιές και κλοτσιές.

Ο καβγάς κλιμακώθηκε και τότε ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρα και άρχισε να κυνηγά τον μικρότερο αδερφό του, ο οποίος, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει, προσπάθησε να κρυφτεί στο σαλόνι κλείνοντας πίσω του τη διαχωριστική πόρτα. Τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο 18χρονος άνοιξε την πόρτα του σαλονιού, επιτέθηκε στον αδερφό του, και άρχισε να καρφώνει το ψαλίδι στο στήθος του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

nea-smyrni-mak

Η αποκάλυψη της τραγωδίας έγινε λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ μετά από κλήση των γειτόνων που άκουσαν τον καβγά. Στο σπίτι μετέβησαν στελέχη της Άμεσης Δράσης εντοπίζοντας τον 16χρονο στο πάτωμα της κουζίνας μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Παράλληλα, στον χώρο της κρεβατοκάμαρας εντοπίστηκε και το ψαλίδι με το οποίο έγινε η δολοφονία. Όπως προέκυψε από τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια μάλωναν καθώς και στο παρελθόν είχαν έντονους καβγάδες.

Το έντονα προβληματικό παρελθόν ανάμεσα στα δύο αδέρφια 

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για το τραγικό τέλος μιας τεταμένης σχέσης ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια έφτασαν στα άκρα πάνω σε καβγά. Το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας και πάλι για ρούχα είχαν πιαστεί στα χέρια στη γωνία του σπιτιού τους.

Τότε, το 16χρονο θύμα είχε χτυπήσει με σιδερογροθιά τον μεγαλύτερο αδελφό του με τον 18χρονο να βγάζει μαχαίρι προσπαθώντας να τον τραυματίσει.

Τα δύο παιδιά χώρισαν οι γείτονές τους ενώ στο σημείο κλήθηκε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του

«Είχαν τσακωθεί και στο παρελθόν αλλά δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουν σε αυτό το σημείο» λέει άλλος κάτοικος της περιοχής στο protothema.gr

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Μαρτυρία γείτονα (1)

«Είχαν τσακωθεί για μπλούζα αλλά μόνο με λόγια» συμπληρώνει φίλος των δύο παιδιών.

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Μαρτυρία γείτονα (2)

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασπίδα προστασίας από την κυβέρνηση στις αυξήσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων: Ποιο είναι το νέο καύσιμο που εκτίναξε τις τιμές

Μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επιβάρυνση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου που ήδη έχουν προαναγγείλει οι ακτοπλόοι από 1ης Μαΐου, λόγω χρήσης ακριβότερου τύπου καυσίμου χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο, καταβάλλει το υπουργείο Ναυτιλίας σε συνεννόηση με το οικονομικό επιτελείο. Πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας,

Αντώνης Καργιώτης: Ξεκινά τη Δευτέρα η δίκη για τη δολοφονία του – Συγκινεί ο αδερφός του

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά ξεκινά η δίκη των τεσσάρων μελών του πληρώματος του Blue Horizon, που κατηγορούνται για το φρικτό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο,

Ρεσάλτο βατραχανθρώπων της ΔΥΚ σε ύποπτο φορτηγό πλοίο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άνδρες της ΔΥΚ που επιχειρούν από την φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ του Πολεμικού Ναυτικού, επιβιβάστηκαν σε φορτηγό πλοίο προκειμένου να το ελέγξουν για τυχόν μεταφορά όπλων και πυρομαχικών, στο πλαίσιο της επιχείρησης EUNAVFOR MED IRINI. Οι βατραχάνθρωποι της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών με λέμβο της Φ/Γ προσέγγισαν το ύποπτο πλοίο, επιβιβάστηκαν με

Πώς επισφραγίστηκε η ιστορική συμφωνία της Γάζας – Διαπραγματεύσεις μέχρι την τελευταία στιγμή

Η εκεχειρία μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας θα τεθεί σε ισχύ αύριο Κυριακή στις 08:30 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ στο Χ. «Όπως συντονίστηκε από τα μέρη της

Μετάβαση στο περιεχόμενο