Νέες επικερδείς συμφωνίες για τη Euroseas του Αρ. Πίττα

Νέες συμφωνίες για την επέκταση της ναύλωσης δύο Boxships της πέτυχε η Euroseas συμφερόντων του εφοπλιστή Αριστείδη Πίττα.

Η Euroseas συμφώνησε με τη Maersk στην επέκταση συμφωνίας ναύλωσης του Evridiki G συνολικής δυναμικής 2.556 teu, για περίοδο μεταξύ τουλάχιστον 36 – 38 μηνών με ημερήσια ναύλα ύψους 40.000 $. Η νέα τιμή, αποτελεί μια σημαντική αύξηση σε σχέση με την τρέχουσα ύψους 15.500 $. Η ισχύς του νέου συμβολαίου θα ξεκινήσει την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Εν τω μεταξύ, για το αδελφό πλοίο EM Corfu συμφωνήθηκε η επέκταση της χρονοναύλωσής με τον νυν ναυλωτή του, επίσης για περίοδο 36 έως 38 μηνών με τιμή 40.000 $ την ημέρα. Η ναύλωση θα ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου 2022.

Ο Αριστείδης Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroseas, σχολίασε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε νέες συμβόλαια ναυλώσεων για δύο από τα πλοία μας για περιόδους τουλάχιστον τριών ετών το καθένα, με τιμές υπερδιπλάσιες από τα σημερινά επίπεδα. Αναμφίβολα, οι αγορές εμπορευματοκιβωτίων συνεχίζουν να επιδεικνύουν τη δυναμική τους, όπως φαίνεται από το ρυθμό και τη διάρκεια των παραπάνω ναυλώσεων. Αναμένουμε ότι θα συνεχίσουμε να επωφελούμαστε από την τρέχουσα ισχυρή αγορά καθώς υπάρχουν άλλα δύο από τα πλοία μας που ανοίγουν για εκ νέου ναύλωση μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες και,άλλα δύο πλοία αργότερα το 2022”.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις

Τελετή Ορκωμοσίας Νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία ενενήντα επτά (97) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό

ΛΣ : Να μετακινείται ο φάκελος…Όχι ο πολίτης

Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό πρωτοξεκίνησε από το Υπουργείο Αιγαίου το 1998;;; Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό αποτέλεσε την πρώτη διαφήμιση των σημερινών Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών); Ποιος γνωρίζει ότι ο «προάγγελος» των σημερινών ΚΕΠ (τότε λέγονταν «Γραφεία τουΠολίτη»)

Ο Ερντογάν μηνύει τον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αντιπρόεδρος των Φιλελευθέρων Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε σε προεκλογική συγκέντρωση «μικρό αρουραίο των υπονόμων». Το