Ο αποχαιρετισμός και οι ευχαριστίες του απερχόμενου Λιμενάρχη Ζακύνθου…

Με μια συγκινητική του ανάρτηση στο FB o Λιμενάρχης Ζακύνθου αποχαιρετά τους συναδέλφους και τους πολίτες του νησιού και εκφράζει τις ευχαριστίες του…

Διαβάστε την ανάρτηση του καλού συναδέλφου:

“Μετά από 13 συνολικά χρόνια παρουσίας μου στο νησί της Ζακύνθου ( 7,5 χρόνια από αυτά ως Λιμενάρχης Ζακύνθου), ήρθε η στιγμή να κλείσει ο τεράστιος αυτός κύκλος μου εδώ, σε ένα μέρος και μία Υπηρεσία που με σημάδεψε ως άνθρωπο και ως επαγγελματία και καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά μου.

Υπήρξε αναμφίβολα τεράστια τιμή για μένα η άσκηση των καθηκόντων του Λιμενάρχη σε ένα τέτοιο νευραλγικό μέρος και αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που γνώρισα ανθρώπους που με στήριξαν, με σεβάστηκαν και με αγάπησαν χωρίς να το απαιτήσω και να το επιβάλλω.

Πιο τυχερός όμως ακόμα αισθάνομαι για τους συναδέλφους που γνώρισα και συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια χάρη στους οποίους αναδείχθηκα και αποχωρώ χωρίς να έχω υποστεί οποιαδήποτε ποινική ή πειθαρχική δίωξη. Στους συναδέλφους μου οφείλεται οτιδήποτε θετικό μου πιστώνεται ως επιτυχία ενώ αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για οτιδήποτε χρεώνεται στην Υπηρεσία ως αποτυχία.

Το μόνο για το οποίο δεν μπορεί να με κατηγορήσει κάποιος είναι ότι στα χρόνια της παρουσίας μου στο νησί δεν έδωσα και την ψυχή μου, δεν κατέθεσα τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να επιτελέσω τα καθήκοντά μου, πάντα προς όφελος ενός νησιού που αγαπώ ιδιαίτερα, που με φιλοξένησε, με τίμησε και μου δημιούργησε μοναδικά συναισθήματα.

Αυτά τα συναισθήματα και αγάπη, που με έκαναν να ξεχνώ ότι η υπερβολική αφοσίωσή μου στην εργασία μου με έφθειρε ψυχικά και σωματικά.

Ευχαριστώ θερμά όσους με περιέβαλαν με αγάπη, με εμπιστεύτηκαν ως άνθρωπο, με τίμησαν με την φιλία τους, με σεβάστηκαν ως επαγγελματία και ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου με τις πράξεις μου αδίκησα κάποιους και με τα λόγια μου τους πλήγωσα. Επίσης, ευχαριστώ την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος που συνεχίζουν να με εμπιστεύονται και να με τιμούν, αναθέτοντάς μου νέα καθήκοντα στην νευραλγική Διεύθυνση Επιχειρήσεων του Λ.Σ.

Σε όσους μπορεί ακόμα να με κατακρίνουν, τους ευχαριστώ γιατί μέσα από αυτή την κριτική με έκαναν ακόμα πιο δυνατό και εύχομαι όσα δεν κατάφερα να πετύχω να επιλυθούν στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, στον αντικαταστάτη μου Αντιπλοίαρχο ΣΙΟΥΤΗ Αθανάσιο, εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη, τύχη και υγεία στο δύσκολο έργο του, δηλώνοντας παράλληλα δημόσια ότι θα είμαι ο πρώτος που θα παρέχω την βοήθεια μου σε περίπτωση που μου ζητηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, πάντα με γνώμονα το καλό του νησιού και φυσικά την ανάδειξη του έργου του Λιμενικού Σώματος. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όσα μου προσφέρατε απλόχερα . Και φυσικά δεν λέμε αντίο.”

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ευχαριστώ του Προέδρου της ΠΕΑΛΣ…

Ευχαριστώ όλους τους προσκεκλημένους και συμμετέχοντες και ιδιαίτερα όσους συναδέλφου -φίλους ανταποκρίθηκαν στο προσωπικό  κάλεσμα που τους απηύθυνα με αποτέλεσμα σε  μόλις σε 3 ημέρες από την ανακοίνωση πραγματοποίησης του συνεδρίου να συμπληρωθεί ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχών . Ευχαριστώ

Λιμενικό: Σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών – Το κόστος έκτακτης ιατρικής περίθαλψης στους συνοδούς (!)

Οι σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών με την κατάλληλη καθοδήγηση και εκπαίδευση από τους συνοδούς χειριστές (Κ-9 ) συνδράμουν ουσιαστικά στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η αποτελεσματική όσφρηση τους εντοπίζει καλά κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες, που ο εντοπισμός τους με τις ανθρώπινες

Δωροεπιταγές για τα παιδιά των μελών της ΕΠΛΣΑΠΝ

Ανακοίνωση Ένωσης Αττικής: Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή χρονιά η ΕΠΛΣΑΠΝ θα προβεί στη χορήγηση δωροεπιταγών για τα παιδιά των μελών μας  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Για τη φετινή χρονιά το σύνολο των παιδιών των μελών μας

Στην Αλεξανδρούπολη και ο Γαλλικός στρατός

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος διπλωματικού και στρατιωτικού και της Γαλλίας, έχει μπει η Αλεξανδρούπολη. Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ συναντήθηκε με τον Γάλλο Πρέσβη Patrick Maisonnave, τη Γενική Πρόξενο της Γαλλίας Sadrine Mouchet