Ο Πρόεδρος της ΠΟΛ στο ΣτΕ

Την 21 Νοεμβρίου 2024 ο Πρόεδρος της ΠΟΛ Κυράνης Κωνσταντίνος επισκέφτηκε το ΣτΕ προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των υποθέσεων αναφορικά με τα Προεδρικά Διατάγματα που έχει προσβάλει η Ομοσπονδία μας.

  • ΠΔ 86/2022

Συγκεκριμένα την 14 Δεκεμβρίου 2024 η Π.Ο.Λ. θα παραστεί στην εκδίκαση για το ΠΔ 86/2022 σε μια δική ορόσημο που θα κρίνει το μέλλον των συναδέλφων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Ομοσπονδία μας μαζί με ένα μεγάλο αριθμό στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ έχει προσφύγει κατά του ΠΔ 86/2022 ως επιστέγασμα μιας προσπάθειας που γίνεται εδώ και δύο έτη προκειμένου να ανατραπεί μια νέα τάξη πραγμάτων που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων με σοβαρότερη εξ αυτών την προοπτική να μετατεθούν σε περιοχές που δεν υπάρχει υγειονομική δομή για να μπορούν να διατηρήσουν σε σταθερότητα την κατάσταση της υγείας τους.

Στις 14/12/2024 θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που αιφνιδίως και χωρίς καμία διαβούλευση προκάλεσε το Αρχηγείο του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στην ιδιαίτερη αυτή ομάδα συναδέλφων.

  • ΠΔ Μεταθέσεων στελεχών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ 11/2021

Στο τελικό στάδιο της έκδοσης απόφασης φτάνει η υπόθεση της προσβολής του  ΠΔ Μεταθέσεων στελεχών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ 11/2021 από την Ομοσπονδία μας.

Το ΠΔ Μεταθέσεων στελεχών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ 11/2021 έβαλε ταφόπλακα στην προοπτική μετάθεσης συναδέλφων προς τον τόπο συμφερόντων τους τα τελευταία 4 έτη .

Από τις συζητήσεις που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΠΟΛ Κυράνης Κωνσταντίνος με τους εισηγητές του ΣτΕ για την  υπόθεση του ΠΔ Μεταθέσεων διαπίστωσε ότι στα όσα σημεία έχει προσβάλει η Ομοσπονδία μας πολλά εξ αυτών δείχνουν την προοπτική θετικής κατάληξης των αγώνων μας όλα αυτά τα χρόνια.

Αναμένοντας την έκδοση της απόφασης οι πληροφορίες λένε πως η ώρα της δικαίωσης τόσο της ΠΟΛ όσο και των συναδέλφων δεν είναι μακριά.

Η Ομοσπονδία  θα συνεχίσει τον αγώνα της μέχρι τέλους ενημερώνοντας τους συναδέλφους για κάθε εξέλιξη.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Τρεις ανήλικοι διακινητές ανάμεσα στους συλληφθέντες για τις μεταναστευτικές ροές των τελευταίων ημερών

Σε συνολικά τέσσερις συλλήψεις προχώρησε το λιμενικό, για τη διακίνηση μεταναστών που έφτασαν στα νότια της Κρήτης τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με τους τρεις συλληφθέντες να είναι ανήλικοι. Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον εντοπισμό και διάσωση 25 αλλοδαπών νότια της Γαύδου την

Ανδρουλάκης: Η ισχυρή ναυτιλία ενισχύει τη διεθνή θέση της Ελλάδας

Τη Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας «Ποσειδώνια» επισκέφθηκε σήμερα (3/6) ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπου σε δηλώσεις του ανέδειξε τη σημασία της ελληνικής ναυτιλίας για τη διεθνή παρουσία της χώρας. Όπως τόνισε, για το ΠΑΣΟΚ, η ισχυρή ναυτιλία συνδέεται άμεσα με την ενίσχυση της θέσης της Ελλάδας σε παγκόσμιο

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και HD Hyundai Heavy Industries υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για σκάφη επιφανείας

Μνημόνιο Συνεργασίας με αντικείμενο την από κοινού κατασκευή σκαφών επιφανείας για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος υπέγραψαν σήμερα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2026, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και η HD Hyundai Heavy Industries. Το μνημόνιο

«Deniz Kurdu 2026»: Σε εγρήγορση οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις απέναντι στη μεγαλύτερη ναυτική άσκηση της Τουρκίας

*του Κώστα Σαρικά Η έναρξη της μεγάλης τουρκικής αεροναυτικής άσκησης «Deniz Kurdu II/2026» που έχει προγραμματιστεί για αύριο 4 Ιουνίου βρίσκει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε αυξημένη επιχειρησιακή εγρήγορση, καθώς η Άγκυρα κλιμακώνει σταδιακά τη ρητορική και τις κινήσεις της σε Αιγαίο και Ανατολική