Οι σταυροί που συγκεντρώνουν οι αστυνομικοί που είναι υποψήφιοι- Θρίλερ στη Δράμα με Κυριαζίδη

Με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και με ενσωμάτωση στο 97,36% ο Δημήτρης Κυριαζίδης (ΝΔ) είναι πρώτος στη Δράμα με διαφορά 16 σταυρούς μπροστά από τον κύριο Μπλούχο.
Ο κύριος Κρικέτος στην Ανατολική Αττική δεν εκλέγεται έχοντας συγκεντρώσει 2.869 σταυρούς.
Δεν εκλέγεται ο Θανάσης Κατερινόπουλος (Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών) καθώς είναι στην τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ με 3730 σταυρούς πίσω από την κυρία Γιαννακοπούλου που προηγείται και τον κύριο Καρχιμάκη που είναι στη δεύτερη θέση.
Ο Γιάννης Κατσιαμάκας στην Εύβοια με την Ελληνική Λύση είναι δεύτερος με 1355 σταυρούς έναντι του κυρίου Αρμόνη με 1664 σταυρούς (αυτή τη στιγμή εκλέγεται) με ενσωμάτωση σταυρών στο 90,79%.
Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αριστείδης Ανδρικόπουλος στην Αχαΐα με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην πέμπτη θέση και δεν εκλέγεται.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαγορεύσεις σε περιοχές αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού στο πλαίσιο κολυμβητικών αγώνων 2024

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ανακοινώνεται: 1.Η απαγόρευση λήψης θαλάσσιου λουτρού το Σάββατο 25-05-2024 για το χρονικό διάστημα από ώρα 08:00 π.μ. έως ώρα 19:00 και την Κυριακή 26-05-2024 για το χρονικό διάστημα από ώρα 08:00 π.μ. έως ώρα 12:00 στη θαλάσσια περιοχή που εσωκλείεται από τις κάτωθι συντεταγμένες: Α:

Εντοπισμός και διάσωση 78 ατόμων σε περιοχή της Μονεμβασιάς

Αλλοδαποί στην παραλία “Δριμίσκος”, κοντά στην περιοχή Κιπαρίσσι της Μονεμβασιάς, βρέθηκαν, μετά από ενημέρωση που είχε το ‘Α Λιμενικό Τμήμα της Μονεμβασιάς. Στο σημείο, μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και εντόπισαν 78 άτομα. Απ’ αυτά, 51 είναι άνδρες,

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Πρόεδρος ο Γιώργος Προκοπίου και Διευθύνων Σύμβουλος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των  Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Μονοπρόσωπη ΑΕ, που θα διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις των πρώην Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Προκοπίου πολιτικός μηχανικός και εφοπλιστής, και Διευθύνων Σύμβουλος, ο πρώην υπουργός και

“Δημοκρατία της Μακεδονίας” αποκάλεσε ξανά τη χώρα του ο Μίτσκοσκι

“Δημοκρατία της Μακεδονίας” αποκάλεσε τη χώρα του ο αρχηγός του VMRO-DPMNE και εντολοδόχος πρωθυπουργός Χρίστιαν Μίτσκοσκι, σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους πολίτες, με αφορμή την ημέρα των αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου. “Εκ μέρους μου και εκ μέρους του VMRO-DPMNE, συγχαίρω

Μετάβαση στο περιεχόμενο