Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση στελεχών ΕΛ.ΑΣ – Λ.Σ – Σ.Δ.Ο.Ε στη βάση δεδομένων RELIEF

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, η εκπαίδευση στη βάση δεδομένων RELIEF, με τη συμμετοχή έξι (6) στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο (2) στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και δύο (2) στελεχών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.).

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στην Αττική, το διδακτικό προσωπικό αποτέλεσαν ο κος David Caunter και κος Javier Sanchez, εκπαιδευτές της Γ.Γ. INTERPOL, ενώ γλώσσα εργασίας ήταν η αγγλική.

Κατά την έναρξη της εκπαίδευσης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Παλιογιώργος, απηύθυνε χαιρετισμό και ενημέρωσε τους μετεκπαιδευόμενους για τον ρόλο και τις δραστηριότητες της Σχολής, ενώ μετά τη λήξη αυτής απένειμε αναμνηστικά στους εκπαιδευτές.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαγοκέφαλοι, λεοντόψαρα και δεκάδες ξενικά είδη: Γιατί γεμίζουν οι ελληνικές θάλασσες με «εισβολείς»

Οι ελληνικές θάλασσες αλλάζουν με ρυθμούς που μέχρι πρόσφατα θα θεωρούνταν απίθανοι. Η άνοδος της θερμοκρασίας, η κλιματική αλλαγή και η αυξημένη θαλάσσια διασύνδεση έχουν ανοίξει τον δρόμο για την εγκατάσταση δεκάδων ξενικών ειδών στις ελληνικές ακτές, μεταμορφώνοντας σταδιακά τα θαλάσσια οικοσυστήματα της Μεσογείου. Το φαινόμενο αυτό

Stuttgarter Zeitung: «Σε ποιον ανήκει το Αιγαίο;»

Η Stuttgarter Zeitung φιλοξενεί ρεπορτάζ για την πολυετή νομική διαμάχη Ελλάδας–Τουρκίας για το προκλητικό τουρκικό τουριστικό σλόγκαν «Turkaegean» (Τουρκικό Αιγαίο). Το δημοσίευμα επισημαίνει: «Πολλοί άνθρωποι συνδέουν αυθόρμητα το Αιγαίο με ελληνικά νησιά διακοπών όπως η Μύκονος, η Πάρος ή η Σαντορίνη. Οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, από την

Aνοικτά σύνορα εντός ΕΕ απαιτεί η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τη Γερμανία και οκτώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες να τερματίσουν τους ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα εντός του Χώρου Σένγκεν. Σύμφωνα με την Επιτροπή, εκτός από τη Γερμανία, η Αυστρία, η Δανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία,