Απρόβλεπτη τροπή έχει πάρει η υπόθεση revenge porn με τον εκφοβισμό και τις απειλές, από έναν 28χρονο άνδρα που κρύβεται πίσω από το Διαδίκτυο, προς την 20χρονη κοπέλα από την Πιερία που εδώ και έξι χρόνια ζει ένα μαρτύριο.

Παρά τη δημοσιοποίηση του θέματος από την νεαρή μέσω του Live News, ο 28χρονος όχι μόνο δεν λέει να την αφήσει σε ησυχία, αλλά επιστρέφει με νέες απειλές προς την ίδια και την οικογένειά της.

Χαρακτηριστικό ήταν το νέο come back που έκανε ο 28χρονος λίγο πριν η κοπέλα εμφανιστεί εκ νέου στην εκπομπή του Mega απευθύνοντας για ακόμη μία φορά έκκληση για βοήθεια. Στο μήνυμα που έλαβε, ο εκβιαστής της της έλεγε να κλείσει νεκροφόρες για την ίδια και την οικογένειά της γιατί θα τους βρουν νεκρούς.

«Μέχρι πριν μισή ώρα είχα απειλητικό μήνυμα από προφίλ που έχει ανοίξει με το δικό μου όνομα στο Instagram. Μου ορκίστηκε ότι θα μας σκοτώσει, θα πεθάνουμε και μου είπε να κλείσω και τέσσερις νεκροφόρες για μένα και την οικογένειά μου», είπε η καταγγέλλουσα μιλώντας στο MEGA.

Έχουν γίνει τουλάχιστον 10 μηνύεις εναντίον του 28χρονου εκβιαστή

Η 20χρονη Φαίη κοιτάει την κάμερα κατάματα, θέλει η φωνή της να ακουστεί σε εκείνον τον άνθρωπο που της έχει κάνει τη ζωή ένα μαρτύριο και σε όσους μπορούν να τη βοήθησουν για να μπει ένα τέλος στην «κόλαση» που βιώνει, καθώς -όπως λέει- πλέον φοβάται για την ίδια της τη ζωή.

«Έχω βγει στην κάμερα γιατί θέλω να με δει όλος ο κόσμος και να καταλάβει πως δεν είμαι εγώ πίσω από όλα αυτά. Θέλω να δουν οι άντρες που με παίρνουν τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού μαζί μου ότι δεν είμαι εγώ. Δεν δημιουργώ αυτά τα προφίλ. Θέλω να τιμωρηθεί για όλα αυτά που μου έχει κάνει, μου έχει κάνει πάρα πολλά, μου έχει καταστρέψει όλη την εφηβεία».

Η 20χρονη κοπέλα θέλει από εδώ και στο εξής να σταματήσει να φοβάται. Έχει κάνει 10 μηνύσεις στον 28χρονο που την απειλεί για την ίδια της τη ζωή και εκείνος, όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά συνεχίζει τον εκφοβισμό.

Πώς ο 28χρονος την απειλεί επί 6 χρόνια, κρυμμένος πίσω από το Διαδίκτυο

Σύμφωνα με την ίδια, ο τρόπος που ενεργεί είναι ο εξής: δημιουργεί ψεύτικα προφίλ με τα προσωπικά της στοιχεία, κοινοποιεί τον αριθμό του κινητού της και ζητάει από άντρες να την καλέσουν για ερωτικά ραντεβού σαν να το γράφει εκείνη.

«Κάθε φορά που δημιουργεί ένα προφίλ, πάντα βάζει τον αριθμό μου, γράφει αισχρά σχόλια με αποτέλεσμα να παίρνουν τηλέφωνα άλλοι άντρες και να ζητάνε ραντεβού μαζί μου».

Οι απειλές που δέχεται είναι καθημερινές. Εδώ και έξι χρόνια, ο ίδιος άνθρωπος της κάνει τη ζωή κόλαση. Δημοσιοποιεί προσωπικές της φωτογραφίες, που του έστειλε η ίδια στα 14 της, με την απειλή ότι θα την βιάσει και ύστερα θα την σκοτώσει.

«Πάντα λέει ότι δεν φοβάται κανέναν. Μου έχει υποσχεθεί άπειρες φορές πως δε θα το σταματήσει ποτέ. Πως θα το κάνει επάγγελμα. Θα έπρεπε να είχε σταματήσει μετά από όλο αυτό».

Το βλέμμα της 20χρονης Φαίης ξεχειλίζει από οργή και ταυτόχρονα φόβο. Φόβο για τη ζωή της, που απειλείται με κάθε τρόπο.

«Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν, ειδικά τον ίδιο και περνάω όλο αυτό. Γιατί; Μου αξίζει εμένα κάτι τέτοιο; Του έχω κάνει κάτι;».

Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της, Γιάννης Αργυρόπουλος: «Η απάντησή τους ήταν ότι: ‘’Όλες το ίδιο λένε, να τους βάλουμε αποκλειστικό αστυνόμο’’. Αυτή ήταν η απάντηση κάποιων λειτουργών».

Η οικογένειά της βρίσκεται στο πλευρό της

Στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια η οικογένειά της, η οποία καταγγέλλει πως ο 28χρονος απειλεί και εκείνους με τον ίδιο τρόπο.

«Δημιουργεί προφίλ με το δικό μου όνομα, με το όνομα της μητέρας μου, στέλνει εξυβριστικά σχόλια και μηνύματα σε όλους», ανέφερε ο αδελφός της.

«Σταματήσαμε να κάνουμε παρέα πριν από 6 χρόνια, διότι βλέπαμε πως δεν ταιριάζαμε πλέον, δεν είχαμε κοινά. Αφού μετά έμαθα από την αδερφή μου τι γίνεται, ξέκοψα μαζί του και πήγαμε κάναμε μηνύσεις και τα σχετικά. Τον έβλεπα σχεδόν καθημερινά», συμπληρώνει.

«Δύο φορές χτύπησε την κόρη μου, μία φορά την έκαψε με το τσιγάρο, εμένα την ίδια ήρθε στο χωράφι να με σκοτώσει. Είναι ικανός να σκοτώσει», είπε η μητέρα της.

Όλα αυτά άρχισαν από τότε που η 14χρονη τον γνώρισε στην πλατεία του χωριού. Εκείνος τότε ήταν 22 ετών, προσπαθούσε να την προσεγγίσει στην αρχή φιλικά και αργότερα ήρθαν οι απειλές.

«Ήταν φίλος μου, ήμασταν κάθε μέρα μαζί, τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα. Ήσυχος φαινόταν, ούτε μιλούσε πολύ, γενικά δεν είχε πολλά πάρε δώσε με παρέες», πρόσθεσε ο αδελφός της.

«Μου έχει επιτεθεί αρκετές φορές και την τελευταία φορά θα με σκότωνε αν δεν είχα τον αδελφό μου δίπλα μου», είπε η ίδια.

Ο 28χρονος παρά τα περιοριστικά μέτρα, συνεχίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

«Δε θέλω καμία άλλη κοπέλα να περάσει αυτό που περνάω εγώ. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Μπορεί να με σκοτώσει, μπορεί να με χτυπήσει, μπορεί να μου κάνει μεγάλο κακό. Θέλω να βρω την ησυχία μου, θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου, θέλω να ηρεμήσω».

Ζητάει τα αυτονόητα. Να μπορέσει να βγει ξανά από το σπίτι της, δίχως φόβο. Να ζήσει μία φυσιολογική ζωή όπως κάθε κοπέλα στην ηλικία της.