Όταν η ανθρωπιά χάνεται από την ανθρωπότητα, τα ζώα μας οδηγούν πίσω στις αρχές μας

Μια φωτογραφία, από εκείνες που θα μείνουν ανεξίτηλες στην ανθρώπινη ιστορία, τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Anil Prabhakar στα δάση του Βόρνεο πριν ένα χρόνο.

Ένας ουραγκοτάγκος τείνει χείρα βοηθείας σε οδηγό αποστολής επιστημόνων-ερευνητών, που είχε πέσει σε επικίνδυνη λακκούβα λάσπης, γεμάτη φίδια κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Το ευγενικό πρωτεύον θηλαστικό, στάθηκε πάνω από τον άνθρωπο σαν να τον ρωτούσε αν χρειάζεται βοήθεια. Μετά προέκτεινε το χέρι του για να τον βοηθήσει.

Ο φωτογράφος δήλωσε πως δεν μπορούσε από τη συγκίνηση καλά-καλά να τραβήξει τη φωτογραφία. Η λεζάντα της γράφει:

“Όταν η ανθρωπιά χάνεται στην ανθρωπότητα, τα ζώα μας οδηγούν πίσω στις αρχές μας”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμενικό: Πάνω από 65 μετανάστες διασώθηκαν στο Αιγαίο

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 66 άτομα εντόπισαν οι δυνάμεις του Λιμενικού σε Οινούσσες, Φαρμακονήσι και Μεγίστη. Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε το βράδυ της Πέμπτης ταχύπλοο σκάφος να αποβιβάζει ικανό αριθμό αλλοδαπών σε βραχώδη ακτή βορειοδυτικά της ν.

Αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα στο ΟΑΚΑ λόγω προβλήματος με τη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) ενημερώνει ότι κατόπιν μελέτης για την στατικότητα των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα προέκυψε πρόβλημα και ως εκ τούτου αναστέλλεται από σήμερα (29/9) κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό

ΥΠΟΙΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 ελικοπτέρων βαρέος τύπου για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής

Στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Πολιτική Προστασία 2021- 2027», με δικαιούχο το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, εντάσσεται η πράξη «Προμήθεια ελικοπτέρων βαρέως τύπου». Η σχετική πράξη εκδόθηκε σήμερα από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο