Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ Η αθλιότητα δεν έχει όριο

Ήταν αναμενόμενο, ότι μετά την λήψη της απόφασης για πραγματοποίηση εκλογών στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. θα κηρυσσόταν πόλεμος από όλους εκείνους, που στην διάρκεια αυτής της θητείας έκαναν, ό,τι μπορούσαν προκειμένου να χτυπήσουν τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, από όλους εκείνους που οραματίστηκαν τη διάλυσή της και τη φαλκίδευση των δικαιωμάτων των συναδέλφων και που έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να μην επιτευχθούν οι διεκδικήσεις μας.

Απέτυχαν σε όλες τους τις επιδιώξεις! Μείναμε όρθιοι, καθαροί και πετύχαμε πολλά!

Κανείς δεν μπορούσε, ωστόσο, να περιμένει την άθλια επίθεση, που εξαπολύθηκε κατά του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας και μελών του ΔΣ αυτής, αφού κάποιοι μαγνητοσκόπησαν παράνομα και διέρρευσαν σε μέσα τύπου «Μακελειό», επιλεγμένα αποσπάσματα μίας ιδιωτικής συζήτησης, που έλαβε χώρα πριν την έναρξη συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία εντέχνως σχετίζονταν με ένα ειδεχθές έγκλημα. Τα εν λόγω αποσπάσματα δημοσιεύτηκαν με πηχυαίους τίτλους περί σοκ και αποτροπιασμού εξυπηρετώντας προσωπικές και εκλογικές επιδιώξεις.

Επειδή, ωστόσο, όλη αυτή η ιστορία μοναδικό σκοπό έχει να θίξει την Ομοσπονδία και συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία σπιλώνονται αδυσώπητα στο βωμό σκοπιμοτήτων, ήρθε η στιγμή να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους:

Δεν επιδοκιμάζουμε με κανένα τρόπο οποιαδήποτε μορφή βίας πόσο μάλλον μια δολοφονία. Ούτε βεβαίως, η εν λόγω συζήτηση είχε αυτόν τον σκοπό και το περιεχόμενο, με το οποίο τεχνηέντως παρουσιάστηκε.

Και επειδή κάποιοι εμφανίζονται ως τιμητές της ηθικής και της νομιμότητας θα έπρεπε να γνωρίζουν, ότι η μαγνητοσκόπηση και αναπαραγωγή (και μάλιστα μέσω Τύπου) μίας ιδιωτικής συνομιλίας χωρίς τη συναίνεση των συμμετεχόντων σε αυτή, συνιστά ποινικό αδίκημα και παραβιάζει κατάφορα κάθε διάταξη, που αποβλέπει στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των ατόμων. Και προς τούτο, ας γνωρίζουν όσοι σπεύδουν να δημοσιεύσουν, να αναπαράξουν ή να παπαγαλήσουν τα δημοσιεύματα της ως άνω «εφημερίδας», ότι έχουν ήδη ασκηθεί ένδικα μέσα και είμαστε βέβαιοι, ότι η Δικαιοσύνη θα βρει και θα τιμωρήσει τους ενόχους.

Κανείς δεν δικαιούται να σπιλώνει ανθρώπους και να κουρελιάζει την τιμή και την υπόληψή τους, στο βωμό, οποιασδήποτε σκοπιμότητας.

Τέλος, όποιος απεργάζεται «βρώμικα» σχέδια με τόση επιμέλεια προκειμένου να διασώσει τη θέση του, θα πάρει την απάντηση των συναδέλφων, οι οποίοι και κρίση έχουν και γνωρίζουν πολύ καλά, αυτόν που εδώ και χρόνια αποτελεί τον εμπνευστή τέτοιων δόλιων σκοπών.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θαλάσσιος υβριδικός πόλεμος στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο: Η απειλή και τα αντίμετρα της ελληνικής αποτροπής

Ο Θαλάσσιος Υβριδικός Πόλεμος (Maritime Hybrid Warfare – MHW) αναγνωρίζεται από το ΝΑΤΟ ως η νέα παγκόσμια ανερχόμενη απειλή, με την Ελλάδα να τον υφίσταται ήδη από την Τουρκία, η οποία, καθώς εξελίσσεται σε «ανεξέλεγκτο κράτος», μπορεί να εφαρμόσει τις

Τιμητική βράβευση της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ από τη Λέσχη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Δηλώσεις  της κα. Μελίνας Τραυλού  κατά τη διάρκεια τιμητικής βράβευσης της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ από τη Λέσχη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, «Για την ελληνική ναυτιλιακή μας οικογένεια, αποτελεί εθνικό καθήκον να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος. Να προσφέρουμε στο εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό

Παναγιωτόπουλος: Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την πολιτική αντιπαράθεση – Τι είπε για Α/ΓΕΕΘΑ και προσωπικό ΕΔ

Να αφήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την πολιτική αντιπαράθεση κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που ανέβηκε στο βήμα της ολομέλειας κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας. Ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε και για τις σχέσεις του με τον αρχηγό

Η ΛΑΡΚΟ και οι φορολογούμενοι

Η ΛΑΡΚΟ είναι εταιρεία παραγωγής σιδηρονικελίου με ένα μεταλλουργικό εργοστάσιο στη Λάρυμνα Φθιώτιδας και ορυχεία στις περιοχές της Εύβοιας, του Νέου Κόκκινου Βοιωτίας, την Καστοριά και τα Σέρβια Κοζάνης.  Από το 1963 έως το 1982 λειτούργησε ως ιδιωτική επιχείρηση.  Αλλά