Παλαιά Φώκαια: Σύγκρουση ταχυπλόων με 16 επιβάτες-Πώς έγινε το ατύχημα στα γυρίσματα του «Γάμος α λα Ελληνικά» (εικόνες)

Τα δύο ταχύπλοα, στα οποία επέβαιναν συνολικά 16 άτομα (8 ηθοποιοί και 8 τεχνικοί) και συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος α λα Ελληνικά 3» ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να γυρίσουν ένα εντυπωσιακό πλάνο

Απόρροια κακού υπολογισμού ταχύτητας και απόστασης ήταν η σύγκρουση των δύο ταχύπλοων σκαφών που σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή στη Παλαιά Φώκαια με αποτέλεσμα οκτώ άνθρωποι να βρεθούν στη θάλασσα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, τα δύο ταχύπλοα, στα οποία επέβαιναν συνολικά 16 άτομα (8 ηθοποιοί και 8 τεχνικοί) και συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος α λα Ελληνικά 3», ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να γυρίσουν ένα εντυπωσιακό πλάνο.

Ο κακός υπολογισμός όμως, όσον αφορά στη ταχύτητα και στην απόσταση που είχαν μεταξύ τους, είχε ως αποτέλεσμα το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι ηθοποιοί να προσκρούσει στο πίσω δεξί τμήμα του σκάφους που μετέφερε τους τεχνικούς, με αποτέλεσμα το τελευταίο να ανατραπεί και οι οκτώ επιβαίνοντες να καταλήξουν στη θάλασσα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν σκάφη ασφαλείας της παραγωγής και περισυνέλεξαν τους τεχνικούς μεταφέροντας τους στη ξηρά. Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι ηθοποιοί δεν υπέστη σημαντική ζημιά και επέστρεψε στο λιμάνι.

Πώς έγινε το ατύχημα με τα ταχύπλοα στα γυρίσματα του «Γάμος α λα Ελληνικά» (εικόνες)-1

Σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό, από το περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, ενώ τα υπόλοιπα επτά άτομα που επέβαιναν στο σκάφος που ανετράπη πρόκειται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πώς έγινε το ατύχημα με τα ταχύπλοα στα γυρίσματα του «Γάμος α λα Ελληνικά» (εικόνες)-2

Πώς έγινε το ατύχημα με τα ταχύπλοα στα γυρίσματα του «Γάμος α λα Ελληνικά» (εικόνες)-3

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταναστευτικές ροές: «Αποσυμπίεση» στην Ελλάδα, μεγάλη αύξηση στην Κύπρο

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στη Γηραιά Ήπειρο προκύπτουν από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο με τα στοιχεία να αποτυπώνουν μία ξεκάθαρη αποκλιμάκωση όσον αφορά στην Ελλάδα, την ώρα που άλλες χώρες βιώνουν πιέσεις

Viral: Ψαράς ανασύρει ψάρι – τέρας βάρους 177 κιλών και μήκους 2,5 μέτρων από τον βυθό της Νορβηγίας

Ένα ψάρι – τέρας ανέσυρε από τα παγωμένα νερά της Νορβηγίας ο Βρετανός ψαράς Πολ Στίβενς. Το ψάρι πρόκειται για έναν ιππόγλωσσο βάρους 177 κιλών και με μήκος 2, 5 μέτρων!   Με βάση τις διαστάσεις του ψαριού, η ηλικία

Απεργία στο λιμάνι Felixstowe του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 21 εως τις 29 Αυγούστου

Αποκαλύφθηκαν κάποιες λεπτομέρειες για την μεγάλη απεργία στο λιμάνι Felixstowe, η οποία θα προκαλέσει περαιτέρω αποσταθεροποίηση στη μεταφορά των ευρωπαϊκών εμπορευματοκιβωτίων. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 1.900 εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων του Ηνωμένου Βασιλείου, θα πραγματοποιήσουν οκταήμερη απεργία από τις 21

Navibulgar: Εξαγορά τεσσάρων eco-lake bulk carriers έναντι $128 εκατομμυρίων

Η ναυτιλιακή εταιρεία Navibulgar αναμένεται να καταβάλει 128 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερα eco-lake handysize bulk carriers. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η βουλγαρική πλοιοκτήτρια εταιρεία παράγγειλε πλοία από το ναυπηγείο Yangzijiang στο πλαίσιο των σχεδίων επέκτασης και ανανέωσης του στόλου της.