Πάρος: Σοκαριστική τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 20χρονης – Εμφανίστηκε και κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε ο πατριός της

Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 20χρονης Νεκταρίας από την Πάρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, η 20χρονη έφυγε με τη θέλησή της από το σπίτι, παίρνοντας το πλοίο για την Αθήνα.

Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο σπίτι συγγενικού της προσώπου στα Καμίνια. Όταν διαπίστωσε πως την αναζητούσαν, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση της εξαφάνισής της, μαζί με τη φωτογραφία της, εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, λέγοντας στους αστυνομικούς πως είναι καλά στην υγεία της.

Όμως όσα ανέφερε στη συνέχεια προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, η 20χρονη κατήγγειλε ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2016, δηλαδή από τότε που ήταν 15 ετών. Μάλιστα, έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του. Όπως υποστήριξε, έχει φύγει από το σπίτι της στην Πάρο άλλες δύο φορές στο παρελθόν, για τον ίδιο λόγο.

Αναζητούν τον πατριό της 20χρονης από την Πάρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, δρομολογούνται οι διαδικασίες για τον εντοπισμό του άνδρα. Δεν αποκλείεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνισή της έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου. Όταν χάθηκαν τα ίχνη της, η μητέρα της απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πάρου, δηλώνοντας την εξαφάνισή της.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του