ΠΑΣΟΚ: «Ανεβάσαμε τα ποσοστά μας κατά 40%», αν επιβεβαιωθεί το exit poll

Να σημειωθεί πως αν επιβεβαιωθεί σε χαμηλά ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε το κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ προς τους προοδευτικούς πολίτες θα είναι ευθύ.

«Εφόσον επιβεβαιωθούν τα ποσοστά του exit poll, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανεβάζει τα ποσοστά του κατά 40%, αυξάνοντας τις δυνάμεις του», σχολιάζει η Χαριλάου Τρικούπη τα πρώτα αποτελέσματα του κοινού exit poll για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Όπως σημειώνει, «κεντρική στόχευση είναι να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ ως πρωταγωνιστικός πόλος και αυτό υπηρετείται από τα ποσοστά».

«Χρυσός χορηγός της ΝΔ ο Τσίπρας»

Παράλληλα, να σημειωθεί πως αν επιβεβαιωθεί σε χαμηλά ποσοστά η εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ, τότε το κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ προς τους προοδευτικούς πολίτες θα είναι ευθύ.

«Χρειάζεται προοδευτική εναλλακτική, που μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προσωποποιήσει», τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

Και επαναλαμβάνει αυτό που έλεγε σε όλες τις προεκλογικές του ομιλίες ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, πως «ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχτηκε χρυσός χορηγός της ΝΔ», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «όλα πέρασαν και ‘δεν ακούμπησαν’ επειδή ηταν αυτός αντίπαλος της κυβέρνησης».

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «λεωφόρος» της κοκαΐνης

Έξι φορτηγά γεμάτα με στρατιώτες και αστυνομικούς έφτασε μέσα στη νύχτα έξω από ένα σπίτι στο Γκουαγιακίλ του Ισημερινού. Η πόρτα του σπιτιού έγραφε πως «ενοικιάζεται» και τα φώτα ήταν σβηστά. Ωστόσο, δεν πτοήθηκαν από το φαινομενικά άδειο σπίτι καθώς

Βυθίζεται το ελληνόκτητο πλοίο που χτυπήθηκε από τους Χούθι – Αναφορές για νεκρό

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το πλοίο έχει υποστεί σοβαρή βλάβη στο μηχανοστάσιο, πλέει εδώ και ώρες ακυβέρνητο και παρουσιάζει εισροή υδάτων. Αναφορές σε αραβικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι υπάρχει ένα νεκρός από το πλήρωμα. Το ελληνικό λιμενικό διευκρίνισε ότι ανάμεσα στα

Γιώργος Αυτιάς: Στρασβούργο

Ακόμη και στους αριθμούς μπορεί κανείς να ασκήσει ερμηνευτική βία. Μπορεί να βλέπει στα εκλογικά μεγέθη όχι αυτό που μετράνε, αλλά το είδωλο των προκαταλήψεών του. Κάπως έτσι, κάποιοι είχαν «διαβάσει» το αποτέλεσμα προτού καν κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή.

Αρχίζει η δικαστική μάχη δισ. ευρώ για τα εγκλωβισμένα αεροσκάφη

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες leasing αεροσκαφών ξεκίνησαν τη δικαστική μάχη εναντίον των ασφαλιστικών εταιρειών στο Δουβλίνο, μία αναμέτρηση στην οποία παίζονται αποζημιώσεις τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ για αεροσκάφη που παραμένουν αποκλεισμένα στη Ρωσία. Οι εκμισθωτές έχουν εγείρει αγωγές κατά δεκάδων

Μετάβαση στο περιεχόμενο