ΠΕΑΛΣ: Εξασφάλιση προσκλήσεων για δωρεάν είσοδο στο Primer Music Festival για τις 26 Αυγούστου 2023 στην Πλατεία Νερού

Ενημέρωση από την ΠΕΑΛΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η ΠΕΑΛΣ εξασφάλισε 75 προσκλήσεις δωρεάν εισόδου των μελών της και των οικογενειών τους για την πρώτη ημέρα του Primer Music Festival, του μεγαλύτερου dance και urban music φεστιβάλ της χώρας, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στην Πλατεία Νερού.

Headliner το Σάββατο 26 Αυγούστου είναι ο STEVE ANGELLO για ένα μοναδικό live DJ set.

Ο Eλληνοσουηδός Steven Patrik Josefsson Fragogiannis, μέλος των Swedish House Mafia και ιδιοκτήτης δισκογραφικής, έχει συγκεντρώσει υποψηφιότητες για βραβεία GRAMMY®, εμφανιστεί σε εκατομμύρια θαυμαστές σε πολλές ηπείρους, καταρρίψει τα charts παγκοσμίως και μετρήσει streams σε δισεκατομμύρια. Εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις της πολυπόθητης λίστας “Top 100 DJs” του DJ Mag για δεκατέσσερα συνεχόμενα χρόνια, κι έχει κάνει επίσημα remixes για τον Justin Timberlake, τους Coldplay, τους Depeche Mode, καθώς επίσης και για τους Fergie και Moby.

Το line-up της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ απαρτίζουν επίσης οι: LOST FREQUENCIESCOROLOVA και REGARD.

Τα μέλη της ΠΕΑΛΣ μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 20-08-2023 στο email[email protected] με την ένδειξη Primer Music Festival αναφέροντας βαθμό, όνομα και τον αριθμό των προσκλήσεων.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των προσκλήσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι προσκλήσεις θα διατίθενται, σε όσους έχουν κάνει προκράτηση, από το Γραφείο της ΠΕΑΛΣ (Γρ. 18 εντός κτιρίου ΥΝΑΝΠ) από την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 έως και την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 και από ώρας 10:00 – 13:00.

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλεται στον κ. Βαλεργάκη Ελευθέριο, Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής, με πρωτοβουλία και μέριμνα του οποίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΕΑΛΣ εξασφάλισε τις εν λόγω δωρεάν προσκλήσεις.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο