ΠΟΕΠΛΣ: Βασικό στοιχείο στην προσπάθεια επίτευξης των κοινών μας στόχων είναι η παρουσία μας δίπλα στους συναδέλφους

Προς: ΕΠΛΣ Κεντρικής Μακεδονίας
Κοιν.: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις

Θέμα: «Ενημερωτικές επισκέψεις Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.»

 

 

Σχετ: α) Η από 21/12/21 ανακοίνωση της Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

β) Το με αριθ. πρωτ. 99/21 από 22/10/21 έγγραφό μας

 

Η σημερινή Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αφουγκράζεται κάθε ανησυχία όπως αυτή διατυπώνεται στην από 21/12/21 α) σχετική ανακοίνωση της ΕΠΛΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε συνδυασμό με το από 22/10/21 β) σχετικό με το οποίο έγκαιρα η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. έκρινε απαραίτητη την πραγματοποίηση ενημερωτικών επισκέψεων σε Λιμενικές Αρχές και Υπηρεσίες, θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη ενημερωτικών επισκέψεων στις Λιμενικές Αρχές της ΕΠΛΣ Κεντρικής Μακεδονίας από την Ομοσπονδία μας.

Ως Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και ως Πρωτοβάθμιες Ενώσεις έχουμε κατορθώσει να είμαστε αποτελεσματικοί, ανθεκτικοί και ισχυροί σε κάθε δοκιμασία και πρόκληση και ένα βασικό στοιχείο στην προσπάθεια επίτευξης των κοινών μας στόχων είναι η παρουσία μας δίπλα στους συναδέλφους.

Η ενότητα, η συνοχή και η αλληλεγγύη είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Η εποχή μας με τις προκλήσεις, που έχουμε μπροστά μας απαιτεί αποφασιστικότητα αλλά και σύνεση και τα ζητήματα, που απασχολούν τους συναδέλφους μας προϋποθέτουν ενότητα και δυναμική για να επιλυθούν.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To ιστορικό βύθισης του “Ναύαρχος Κουντουριώτης” στην Θεσσαλονίκη

Γράφει ο Νικόλαος Σιδηρόπουλος (Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο https://www.wreckhistory.com ) Το “Ναύαρχος Κουντουριώτης” καθελκύστηκε ως “War Charger” στις 18 Αυγούστου του 1918, και παρόλο που είχε σύντομη επιχειρησιακή ζωή μιας και ταξίδεψε  για μόλις τρία χρόνια, οι ατυχίες του ξεκίνησαν πριν καν

Σκάφος ΑΤ 35: Το πρώτο Ελληνικό φουσκωτό κατασκευασμένο από 100% ναυπηγικό αλουμίνιο

Ο Γιάννης και ο Μάρκος, ιδρυτές της Alpha Tango, γνωρίστηκαν το 2013 σαν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης όπου σπούδαζαν μηχανολόγοι ναυπηγοί. Το όραμα τους ήταν να σχεδιάσουν ένα μοναδικό σκάφος και να το βγάλουν σε παραγωγή. Πρώτη παρουσίαση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έβγαλε τον Πολάκη από συντονιστή – Όλες οι αλλαγές

Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Η πιο σημαντική από αυτές είναι η καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από την θέση του συντονιστή στις Ειδικές Επιτροπές Παρακολούθησης Κοινοβουλευτικού Έργου, τοποθετώντας τον ωστόσο ως τομεάρχης στον τομέα Διάφανειας, θέση που είχε επί Τσίπρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο