Προαναγγελία έναρξης εγγραφών προσωπικού ΕΔ & ΣΑ στον 43ο Αυθεντικό Μαραθώνιο & στον12ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο

Ανακοινώνεται στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας η διεξαγωγή του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, στην κλασική διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2026.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα ο 12ος Στρατιωτικός Μαραθώνιος (12th ATHENS MILITARY MARATHON). Δικαίωμα συμμετοχής έχει το εν ενεργεία προσωπικό των ΕΔ και ΣΑ, το οποίο θα αγωνιστεί στην επετειακή αυτή διοργάνωση εκκινώντας από το μπλοκ που αντιστοιχεί στις ατομικές του επιδόσεις.

  1. Σημαντικές Πληροφορίες Εγγραφών:
    Έναρξη Εγγραφών: 1η Μαΐου 2026.
    Διάρκεια: Η φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για περιορισμένο χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών ή μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου.
    Περιορισμένος Αριθμός Συμμετοχών: Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Μετά τη συμπλήρωση των θέσεων, οι επιπλέον αιτήσεις θα θεωρούνται επιλαχούσες.
  2. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά (ο σχετικός σύνδεσμος θα κοινοποιηθεί με την έναρξη των εγγραφών) και αφορά μόνο στο αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 μ.).
  3. Επισημάνσεις:
    Η συμμετοχή είναι εθελοντική και δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας.
    Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι υγειονομικά κατάλληλοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις του αγώνα.
    Η δήλωση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης για την ορθότητα των στοιχείων και την αποδοχή των κανονισμών του ΣΕΓΑΣ.
  4. Παρακαλούνται τα στελέχη που προτίθενται να συμμετάσχουν, να προγραμματίσουν την εγγραφή τους έγκαιρα, καθώς λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η φόρμα αναμένεται να κλείσει σύντομα.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του