Ρωσία: Ασθενής μαχαίρωσε οδοντίατρο επειδή δεν του άρεσε το αποτέλεσμα

Ένας άνδρας μαχαίρωσε τον οδοντίατρό του μέσα στην οδοντιατρική κλινική όπου εργαζόταν, σε συνοικία στο βόρειο τμήμα της Μόσχας, επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η κατάσταση του οδοντιάτρου είναι κρίσιμη καθώς το τραύμα που του προκλήθηκε είναι σοβαρό. Την αστυνομία κάλεσαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της θεραπείας και μαχαίρωσε τον οδοντίατρο, δήλωσε η πηγή.

Ο δράστης, ηλικίας 59 ετών και κάτοικος της Μόσχας, συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ την υπόθεση έχουν αναλάβει οι τοπικές ανακριτικές αρχές.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του