Σάμος: Παρακολουθούσε τις κινήσεις των αστυνομικών με πέντε ασυρμάτους

Ο ύποπτος δεν πληρούσε τις προβλεπόμενες από τον νόμο προϋποθέσεις για να κατέχει ασυρμάτους κι έτσι κατασχέθηκαν

Στο «κόσκινο» έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τις δραστηριότητες ενός άνδρα στον οποίο έκαναν έλεγχο το Σάββατο στη Σάμο και διαπίστωσαν ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις τους, όχι μόνο με έναν, αλλά με… πέντε φορητούς ασυρμάτους!

Ο ύποπτος δεν πληρούσε τις προβλεπόμενες από τον νόμο προϋποθέσεις για να κατέχει ασυρμάτους κι έτσι κατασχέθηκαν, μαζί με τους φορτιστές και άλλα παρελκόμενα. Όμως, διαπιστώθηκε ότι και οι πέντε ασύρματοι ήταν συντονισμένοι σε συχνότητες των αστυνομικών υπηρεσιών του νησιού και ερευνάται τι λόγους είχε ο κάτοχός τους για να ακούει τις συνομιλίες τους.

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε το παραμικρό και, μετά την σύλληψή του, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων και του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου. Η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνά τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο