Σε κατάσταση συναγερμού η Αμβέρσα μετά από βομβιστική απειλή σε πλοίο της MSC

Μετάφραση-απόδοση στα ελληνικά: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ»

Ο Οργανισμός Λιμένα της Αμβέρσας (Βέλγιο) έγινε αποδέκτης βομβιστικής απειλής σε πλοίο που κατευθύνεται στο λιμάνι.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από το γραφείο της Δημοτικής Συμβούλου, αρμόδιας για το λιμένα της πόλης, κας Annick De Ridder, η οποία δήλωσε: “Λάβαμε μια αναφορά. Η ομοσπονδιακή Αστυνομία χειρίζεται την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν ελήφθη άλλη πληροφορία ως τώρα.”

Ανώνυμος άνδρας τηλεφώνησε προειδοποιώντας ότι όχημα με εκρηκτικά βρίσκεται επί του χωρητικότητας 5.018 teu πλοίου containers, “MSC Bhavya V”, που κατευθύνεται στο λιμάνι.

Tο λιβεριανής σημαίας πλοίο, που απέπλευσε από το Αμβούργο στις 24 Δεκεμβρίου, κατέπλευσε νωρίτερα στους λιμένες Bremerhaven Γερμανίας, Le Havre Γαλλίας, Sines Πορτογαλίας και Nemrut Tουρκίας.

Tο περιστατικό θυμίζει παρόμοιο συμβάν που εκδηλώθηκε πέρσι την ίδια περίπου περίοδο, με το χωρητικότητας 4.872 teu πλοίο containers, “MSC Lorena”, που αναγκάστηκε να ανακρούσει πρύμνη και να κατευθυνθεί στο αγκυροβόλιο του Vlissingen για έλεγχο. Παρότι, τελικά, αποδείχτηκε ότι η βομβιστική απειλή ήταν ψεύτική, οι Αρχές διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι το πλοίο μετέφερε 2,4 τόνους κοκαΐνης με προέλευση τη Σενεγάλη.

Μετάφραση-απόδοση στα ελληνικά: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ»

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών για ακόμη μια φορά επισκέφτηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά την υπηρεσία που στελεχώνει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας. Συνεπής στο ραντεβού της η Π.Ο.Λ. κατόπιν αιτήματος και της Πρωτοβάθμιας Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής και Κορίνθου

Tο μοναδικό σούπερ γιοτ στον κόσμο από χρυσό 24 καρατίων

To μήκους 41,4 μέτρων AK Royalty λάμπει κάτω από τον αραβικό ήλιο του Ντουμπάι και είναι διαθέσιμο προς ναύλωση για 112.000 ευρώ την εβδομάδα. Οταν ήρθε η ώρα να αγοράσει το γιοτ των ονείρων του ο Aaron Fidler, ήξερε ακριβώς

Ελβετία: Τα μετρητά παραμένουν δημοφιλή παρά την αύξηση της χρήσης εφαρμογών πληρωμών στα κινητά

Η Ελβετία εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα, σύμφωνα με έρευνα της κεντρικής τράπεζας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, παρά την ανάπτυξη των εφαρμογών πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων και των προβλέψεων για μια κοινωνία χωρίς μετρητά.

Nόμος στη Φλόριντα απαγορεύει σε νέους κάτω των 16 ετών να έχουν πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το κοινοβούλιο της Φλόριντα ενέκρινε χθες, Πέμπτη, νομοσχέδιο που απαγορεύει στα παιδιά κάτω των 16 ετών να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία την ώρα που μαίνεται στις ΗΠΑ συζήτηση για τις επιπτώσεις τους στους νέους. Οι αμερικανικές

Μετάβαση στο περιεχόμενο