Σποράδες: 26χρονη κατήγγειλε ψευδώς ότι τη βίασε συνάδελφός της

Σε μπελάδες μπήκε κάτοικος νησιού των Βορείων Σποράδων, μετά από καταγγελία συναδέλφου του ότι τη βίασε και μάλιστα δύο φορές στο δωμάτιο των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων όπου διέμενε.

Η υποτιθέμενη πράξη φέρεται να έγινε τον περασμένο Αύγουστο σε νησί των Σποράδων από 30χρονο ντόπιο που εργαζόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με φερόμενο ως θύμα 26χρονη γυναίκα με καταγωγή εκτός Μαγνησίας, η οποία δούλευε μαζί του.

Η νεαρή ισχυρίστηκε πως πήγε στο δωμάτιό της για να κοιμηθεί και ο 30χρονος άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα. Την άρπαξε από τα μαλλιά ρίχνοντάς τη στο κρεβάτι και τη βίασε. Στη συνέχεια δεν σταμάτησε εκεί και επανέλαβε την πράξη του σε άλλο σημείο του δωματίου. Από τις φωνές και τα ουρλιαχτά της προσέτρεξε σε βοήθεια ο γιος της ιδιοκτήτριας του τουριστικού καταλύματος, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, μπήκε στο δωμάτιο, πάλεψε μαζί του και τελικά κατάφερε να τον βγάλει έξω από τον χώρο. Την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στη δουλειά της χωρίς να αναφέρει το παραμικρό, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από την εργασία της δίχως να ενημερώσει τον εργοδότη της, αλλά και από το νησί, καταγγέλλοντας στο μεταξύ στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του 30χρονου.

Στο πλαίσιο αυτό η Εισαγγελία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έδειξε πως τα καταγγελλόμενα δεν είχαν πραγματική διάσταση. Ειδικότερα η ιατροδικαστική εξέταση δεν εντόπισε ευρήματα βιασμού, δεν υπήρχε ούτε γρατσουνιά, οι ένοικοι των άλλων δωματίων δεν άκουσαν τίποτα και ο γιος της ιδιοκτήτριας που εμφανιζόταν να παλεύει με τον φερόμενο ως δράστη εκείνη την ημέρα όχι μόνο δεν ήταν στον χώρο, αλλά δεν βρισκόταν ούτε καν στο νησί… Μάλιστα οι ένοικοι των παρακείμενων δωματίων είπαν πως δεν υπήρχε ενδεχόμενο να ακούσουν φωνές και να μην παρέμβουν.

Ο 30χρονος στην απολογία του αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες, εκτιμώντας πως οφείλονταν σε ψυχολογικούς λόγους της καταγγέλλουσας, ενώ δεν υπέβαλε εναντίον της αναφορά για ψευδή καταμήνυση. Ωστόσο, να τονιστεί ότι σε ανάλογες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα από την Εισαγγελία να τιμωρηθεί η 26χρονη με τα έξοδα της προδικασίας ύψους 160 ευρώ, καθώς δεν τελέστηκε η φερόμενη πράξη.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται το «νοικοκύρεμα» στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου

Τη συγκέντρωση των δέκα περίπου ξύλινων, επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών σε ένα συγκεκριμένο χώρο της μαρίνας, αποφάσισε το Δ.Σ. της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και «νοικοκυρέματος» του τουριστικού λιμένα, ύστερα μάλιστα από την αναβάθμιση της υποδομής του χώρου

Στενά του Ορμούζ: Έξι μισθοί στα πληρώματα για ένα ταξίδι στον πιο επικίνδυνο θαλάσσιο διάδρομο του κόσμου

Στα Στενά του Ορμούζ η αμοιβή δεν αγοράζει μόνο εργασία, αλλά και την αποδοχή ενός εξαιρετικά υψηλού κινδύνου. Καθώς η ένταση στη Μέση Ανατολή κορυφώνεται και οι επιθέσεις κατά εμπορικών πλοίων πολλαπλασιάζονται, οι ναυτιλιακές εταιρείες αναγκάζονται να προσφέρουν πρωτοφανή οικονομικά κίνητρα, προκειμένου να

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς -3- μέλη εγκληματικής οργάνωσης που αφαιρούσαν αλυσίδες λαιμού από ηλικιωμένους με τη μέθοδο του εναγκαλισμού

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Γλυφάδας/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α. -2- περιπτώσεις κλοπών Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Γ.Α.Δ.Α., μεσημβρινές ώρες της 19-7-2026 στη Γλυφάδα, 28χρονη, 33χρονη και 34χρονος, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που αφαιρούσαν αλυσίδες λαιμού από ηλικιωμένους με τη μέθοδο

Νάξος: 35 μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραθαλάσσια περιοχή του νησιού

Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 21/07, το Α.Τ. Νάξου ενημέρωσε την Λιμενική Αρχή του νησιού, για τον εντοπισμό μεταναστών στην περιοχή «Άγιος Σώζων», νότια της Νάξου. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος όπου εντόπισαν 35 αλλοδαπούς (5 άνδρες, 11

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ