Σταύρος Βοϊδονικόλας: Εκ νέου υποψήφιος με τον Γ. Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του Σταύρου Βοϊδονικόλα με την οποία γνωστοποιείται η εκ νέου υποψηφιότητα του ως περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό Νέα Αρχή του Γ,Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής:
ΝΕΑ ΑΡΧΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΉ
ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΑΎΡΟΣ
ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΕΝΌΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΗΜΟΙ: ΠΕΙΡΑΙΆΣ ΚΕΡΑΤΣΊΝΙ , ΠΈΡΑΜΑ
ΚΟΡΥΔΑΛΛΌΣ , ΝΊΚΑΙΑΣ -ΡΕΝΤΗ
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική"
O Σταύρος Βοϊδονικόλας υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ Πειραιά ως μαθητής το 1977. Κατατάχθηκε στο Λιμενικό Σώμα το 1981 και υπηρέτησε ως αξιωματικός μέχρι το 2010. Υπηρέτησε στην ακριτική ΚΑΛΥΜΝΟ 4 χρόνια και τα υπόλοιπα στα ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Λ.Σ., την αντιτρομοκρατική μονάδα του Λ.Σ., στην οποία υπήρξε για χρόνια Διοικητής έως την αποστρατεία του με τον βαθμό Αντιπλοιάρχου Λ.Σ.
Κατά την διάρκεια της θητείας του τιμήθηκε με δεκάδες ευαρέσκειες για επιτυχίες της Μονάδας του στον «πόλεμο» κατά των Ναρκωτικών, το Δουλεμπόριο, το Λαθρεμπόριο και άλλες παράνομες δραστηριότητες.
Μετά την αποστρατεία του, ασχολήθηκε με τα κοινά ως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και Αντιδήμαρχος Πρασίνου-Περιβάλλοντος για 5 χρόνια στην πρώτη θητεία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη (2014-2019). Μετά από μία επιτυχημένη θητεία με ανάπλαση 8 πλατειών και πάνω από 35 παιδικών χαρών ( βραβείο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» ανάμεσα σε 170 Δήμους της Χώρας) κατέβηκε Υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 με τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ και εξελέγη 2ος ανάμεσα σε 5 εκλεκτούς συναδέλφους στην ενότητα Πειραιά.
Ως εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αγροτικής Πολιτικής υπό την Πολιτική του επίβλεψη και όραμα παρουσίασε ένα σπουδαίο έργο που όμοιό του δεν είχε γίνει στο παρελθόν. Προώθηση των επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού Τομέα σε πάνω από 40 Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων –Οίνων με επιδότηση 80%, επιχειρηματικά ταξίδια, δείπνα, πρόγραμμα προώθησης των Οίνων της Αττικής (24 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ) στις 5 μεγαλύτερες αγορές του κόσμου(ΗΠΑ – ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ – Ν.ΚΟΡΕΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΑΝΑΔΑ). Ενισχύσεις δεκάδων εκ ευρώ στον πρωτογενή τομέα και τις εταιρείες μεταποίησης και πολύ σύντομα ίδρυση του φορέα «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ» με συμμετοχή Πανεπιστημίων, Επιχειρήσεων μεταποίησης, Επιμελητηρίων, Εστίασης, Ξενοδόχων και ενώσεων πρωτογενή τομέα. Παράλληλα, προώθησε προγράμμα ανάδειξής της Αττικής σε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ενώ με πρωτοβουλία του παράχθηκε βίντεο προβολής του BRAND NAME ΑΤΤΙΚΗΣ σε όλες τις Διεθνείς Εκθέσεις.
Από 1-1-23 ανέλαβε χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και συνεχίζει το σπουδαίο έργο της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη περιφερειακή ενότητα στηρίζοντας τους Δήμους με συνέχιση μεγάλων έργων και ένταξη νέων παράλληλα με την ενίσχυση πολιτιστικών και αθλητικών δράσεών τους.
Σήμερα επίσης, είναι Πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ. με 4,5 χιλιάδες μέλη ενώ υπήρξε και για 5 χρόνια Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ πού κατάφερε με τους συνεργάτες του να την βάλει στο κάδρο των μεγάλων Εθνοτοπικών Ενώσεων της ευρύτερης περιοχής του ΠΕΙΡΑΙΑ.
Με ενέργειες του και ως αντιδήμαρχος Πειραιά έγινε πραγματικότητα το όραμα πολλών γενεών Μανιατών του Πειραιά για ανέγερση αγαλμάτων της Ηρωίδας Μανιατισσας και του ηγέτη της Ελληνικής Επανάστασης Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετώντας πάνω από την Καλαμάτα

Μετάφραση-απόδοση στα ελληνικά: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Στο αμέτρητο πλήθος των εταιρειών παγκοσμίως, λίγες είναι εκείνες που μπορούν να καυχηθούν ότι ίδρυσαν μια πλήρως λειτουργική σχολή πιλότων σε ξένη επικράτεια και που την είδαν να διαπρέπει μέσα σε ελάχιστους μήνες. Το αξιοθαύμαστο

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο