Στην 3η θέση η ομάδα του ΛΣ στο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023

Από 13 έως 17 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γέρακα, οι αγώνες του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης  Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με την εποπτεία της Γραμματείας του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η ομάδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση υπό τις οδηγίες του ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗ ΛΣ ΜΠΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ με τις εξής αθλήτριες:

ΑΝΘ/ΣΤΕΣ ΛΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΕΠ/ΣΤΕΣ ΛΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΛΟΥΙΖ – ΣΑΓΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

Λ/Φ ΚΟΥΚΟΥΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗ

ΔΟΚΙΜΕΣ Λ/Φ ΜΑΝΙΑΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ – ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ – ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΔΕΛΗ ΘΩΜΑΙΣ – ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ  – ΝΤΟΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ – ΚΑΜΑΝΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ – ΜΠΟΚΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, 2η κατετάγη η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, στην 3η θέση η ομάδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, 4η η ομάδα του Στρατού Ξηράς και στην 5η θέση η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλύψεις από την υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου: «Πέραν της Τουρκίας είχαμε να αντιμετωπίσουμε το ρωσικό μπλοκ στον ΙΜΟ»

Τα παραπάνω δήλωσε την Τρίτη η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρία Χατζημανώλη. Σε συζήτηση στο 7o συνέδριο Capital Link, του οποίου το ΚΥΠΕ είναι χορηγός επικοινωνίας, η κ. Χατζημανώλη χαρακτήρισε την εκλογή ως σημαντική, αφού η Κύπρος κατάφερε να διατηρήσει όλες της

Στην 3η θέση παγκοσμίως σε αξία στόλου η Ελλάδα με €169,3 δισ.

Η VesselsValue αποκαλύπτει τα 10 κορυφαία ναυτιλιακά κράτη με βάση την πλοιοκτησία για το 2024, εξετάζοντας τις συνολικές αξίες περιουσιακών στοιχείων για τα πλοία ανά χώρα πραγματικού ιδιοκτήτη. Από την αποφασιστική ηγεσία της Ιαπωνίας στην πρώτη θέση με στόλο 206,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως την εμφάνιση του Χονγκ

Έρευνα: Τα μετρητά «εξαφανίζονται» από την Ελλάδα – Αυξάνονται διαρκώς οι ψηφιακές πληρωμές

Περισσότεροι από 8 στους 10, παίρνουν μαζί τους κάρτες ή / και ψηφιακό πορτοφόλι, όταν φεύγουν από το σπίτι τους, ενώ 1 στους 3 επιλέγει να έχει μαζί του αποκλειστικά κάρτες ή ψηφιακό πορτοφόλι. Τα ευρήματα της πανελλαδικής έρευνας, που

Μετάβαση στο περιεχόμενο