Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά (κοκαΐνη 522 γρ ) στον Πειραιά κοκαΐνη

Τις πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, προέβησαν στη σύλληψη μίας 21χρονης ημεδαπής για παράβαση του νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή έκνομων ενεργειών, διενεργήθηκε έλεγχος στον κεντρικό λιμένα Πειραιά, εντός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ «ΜΠΡΑΤ», κατά τον οποίο εντοπίστηκε η 21χρονη να κατέχει εντός χειραποσκευής της, δύο (2) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους πεντακοσίων είκοσι δύο γραμμαρίων (522 γρ). Στη συνέχεια, σε σωματική έρευνα που της διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της μία (1) συσκευή κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα ευρώ (250 €).

Ακολούθησε νόμιμη έρευνα στην οικία της στον Κορυδαλλό Αττικής, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. «ΜΠΡΑΤ», όπου βρέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των είκοσι πέντε χιλιάδων εξακοσίων σαράντα ευρώ (25.640€),
  • ένα (1) φιαλίδιο των 10 ml με την ένδειξη «CBD OIL»,
  • μία (1) συσκευή εντοπισμού (gps tracker),
  • μία (1) μονάδα αποθήκευσης δεδομένων (usb memory stick),
  • ένα (1) έξυπνο ρολόι (smart watch) και
  • έξι (6) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα. Οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, ενώ τα χρηματικά ποσά θα αποσταλούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών κυμαίνεται μεταξύ των ποσών των είκοσι έξι χιλιάδων εκατό ευρώ (26.100 €) και πενήντα δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ (52.200 €).

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του