Συμμετοχή της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων στο πρωτάθλημα παραγωγικών Σχολών Ε.Δ. και Σ.Α.

Αυτή είναι η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων που θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Προπονητές είναι οι Ανθυπασπιστές Λ.Σ. Νανάκος Σταύρος και Μπαζίμα Σωτηρία, προπονητές της εθνικής ενόπλων.

Ευχόμαστε καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ, υγεία και πάντα να αγωνίζονται με ευγενή άμιλλα και στον αθλητικό και στον επαγγελματικό στίβο.

Σημαντική είναι η συμβολή του Γ.Γ.Λ.Λ.Π. κ. Κυριαζόπουλου Ευάγγελου, που πάντα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και φυσικά του γραφείου αθλητισμού Λ.Σ. για την αδιάκοπη προσπάθεια προαγωγής του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Να τονιστεί ότι η πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη καθώς και η διοίκηση του ΣΕΦ παραχώρησαν το γήπεδο στη Σχολή Λ/Φ για προετοιμασία και προπονήσεις.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ιταλίδα στον Πειραιά

Συνωστισμός αφίξεων ξένων πολεμικών πλοίων στον Πειραιά, καθώς μετά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο George G.H. Bush, έφθασε και η ιταλική φρεγάτα, κλάσης Bergamini, ITS Carabiniere. Το σκάφος εντάχθηκε στο Ιταλικό Ναυτικό το 2015.

Γυναίκα για πρώτη φορά στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η νέα διευθύντρια

Για πρώτη φορά, μία γυναίκα κάθεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes. Η νέα διευθύντρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μετρά χρόνια σε επιτελικές θέσεις της Τροχαίας, είναι παντρεμένη με παιδιά και ανέλαβε τη

Φωτό: Το USS George H.W. Bush έφτασε στον Πειραιά

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στον Πειραιά. 230203-N-UI066-1066 PIRAEUS, Greece (Feb. 3, 2023) Cmdr. Ryan Conlan, navigation officer of the Nimitz-class aircraft carrier USS George H.W.

Ο εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχος Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέας για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέα σήμερα στον Αντέννα για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής απέναντι στους Έλληνες Λιμενικούς!   Ελληνοτουρκικά – Καλημέρα Ελλάδα – 03/02/2022 – Καλημέρα Ελλάδα – Ρεπορτάζ